Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgisch interieurlabel Dôme Deco lanceerde nieuwe geurlijn op Maison & Objet

Interieurlabel Dôme Deco staat bekend als ontwerper en producent van complete interieurcollecties. Dit voor de B2B markt, met een focus op hospitality projecten en anderzijds retail met haar eigen ‘DD. Concept Stores’. Hiervan zijn er vestigingen in onder andere Antwerpen en Oostende.

Naar jaarlijkse traditie, was het label ook dit jaar aanwezig op de Parijse vakbeurs ‘Maison & Objet’. Met haar ligging centraal aan de ingang van hal 6 (stand E2-G1), is de stand van Dôme Deco sinds jaren een vaste stop voor vele beursbezoekers. 

Onder het bewind van Dôme Deco’s nieuwe interieurarchitect en art director, kreeg de stand een volledig nieuwe look. De structurele bouw werd onder de loep genomen, en versterkt door afgeronde muren, houten tussenwanden en grote raampartijen.

Nieuwe geurlijn
De eerste indruk van een ruimte wordt beïnvloed door veel meer dan enkel het interieur. Dôme Deco vult haar concepten aan en zet in op het prikkelen van het reukzintuig. Dit onder het motto Relax & Unwind.

Na maanden onderzoek kwam Dôme Deco tot een soy-based, natuurlijke formule voor de nieuwe geurenlijn. De drie geuren omarmen de belangrijkste kenmerken van de collecties en werden persoonlijk geselecteerd en gecombineerd door Dôme Deco’s team van experts. Alle geuren werden gecreëerd in Grasse, de historische stad van de parfumerie.

Product informatie 
De nieuwe geurlijn bestaat uit drie verschillende geuren. Van elke geur is er een kaars in de maten M, L en XL. Ook heeft elke geur een diffuser van 500ml.

Meer informatie:
Dôme Deco
www.domedeco.com 

Publicatiedatum: