Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Charme van hout in nieuwe Twiggy Wood hanglamp

Met zijn kenmerkende warmte en ongewone lichtheid is hout de hoofdrolspeler in de nieuwe Twiggy Wood hanglamp, de nieuwste toevoeging aan de Twiggy familie – al 15 jaar een ongekend succesvol project met een onnavolgbare persoonlijkheid. Als nieuwe uitgave van de iconische Twiggy lamp van Marc Sadler combineert de Twiggy Wood hanglamp traditie en innovatie. De lichtheid, die kenmerkend is voor het ontwerp, ontmoet de natuurlijke charme van hout, wat resulteert in een verrassend elegante en tijdloze combinatie. Twiggy Wood is een evolutie – als hanglamp – van de beroemde Twiggy booglamp van Marc Sadler, een icoon op het gebied van design verlichting.

Het nieuwe beeld van de lamp in hout geeft het een andere persoonlijkheid, perfect geschikt voor ruimtes met een elegante, verfijnde sfeer. Ideaal in een huiselijke omgeving zoals een slaapkamer, keuken, woonkamer of entree, maar ook goed toepasbaar bij projecten met meer formele ruimtes. De Twiggy Wood hanglamp is veelzijdig en past zich gemakkelijk aan. Het dunne hout van de kap zorgt voor een gebalanceerd, sierlijke accent.

Gebaseerd op constante technologische en esthetische innovatie, is Twiggy Wood een hanglamp die zorgt voor een intense neerwaartse verlichting, terwijl de lamp een zachte, opwaartse gloed verspreidt. De nieuwe lichtgroep, met een dubbelzijdig LED-circuit, is volledig bijgewerkt om de helderheid te verbeteren en tegelijkertijd het energieverbruik te verminderen. Een technische update, die er ook voor zorgt dat de vorm van de diffuser veel aantrekkelijker is als de lamp van onderaf bekeken wordt. De sfeerverlichting is aangenamer en warmer dan ooit tevoren.


 
De diffuser is gemaakt door twee vellen gebleekt eikenhout over elkaar heen te leggen. Aan de boven- en onderkant van de diffuser is een zo dun mogelijke bamboe ring geplaatst om de omtrek vast te zetten, terwijl een kleine decoratieve steel van composiet om de elektrische kabel is geplaatst en zorgt voor een elegante afwerking.

Meer informatie:
Foscarini
www.foscarini.com

Publicatiedatum: