Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SieMatic presenteert productinnovaties in haar flagship store op Monte Santo

Individuele, op maat gemaakte ontwerpconcepten voor de keuken op basis van internationale trends winnen aan populariteit. De keukenindustrie en SieMatic groeit, ondanks de dramatische uitdagingen sinds het begin van de pandemie. Na jaren van beurs- en reisbeperkingen presenteert SieMatic in haar Flagship Store gevestigd op Monte Santo van 7 tot en met 12 juni product- en designinnovaties voor een eigentijdse, onderscheidende stijl aan het internationale publiek en bevestigt het merk zich als de culturele pionier op het gebied van luxe keukens.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de meubel- en keukenbeurs Salone del Mobile/Eurocucina 2022 in juni in volle gang. Ook bij SieMatic in Löhne, Oost-Westfalen, en in het hart van Milaan. Tegelijkertijd met de Eurocucina presenteert SieMatic in Porta Nuova, dicht bij het stadscentrum, ontwikkelingen en innovaties voor liefhebbers van interieurdesign en luxe keukencultuur aan een internationaal publiek. Naast persoonlijke gesprekken verheugen wij ons erop een nieuwe SieMatic lifestyle, nieuwe producten en een nieuw designconcept voor de internationale SieMatic showrooms, in Milaan bij SieMatic Monde Santo voor te stellen. Op ca 400m2 beleven deze noviteiten een wereldpremière.

Geopend: 7 tot en met 12 juni 2022:
SieMatic Monte Santo, Viale Monte Santo 8, 20124 Milano

7 + 8 juni, 10:00-16:30 uur.
7 + 8 juni, 18:30-22:00: "VIP Evening Event - alleen op uitnodiging".
9 tot en met 11 jun, 10:00-21:00 uur

12.06., 10:00-17:00 uur

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com

Publicatiedatum: