Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koops Bedden ziet omzet en personeelsbezetting verdubbelen

Na ruim 160 jaar aan de Zuiderzeestraatweg 487 in Wezep te hebben gezeten heeft Koops Bedden in 2002 de stap gezet om te verhuizen naar een grotere, modernere, mooiere en beter bereikbare locatie aan de rondweg in Wezep. "Veel mensen verklaarden ons voor gek om die stap te nemen, maar wij kijken altijd vooruit en als familiebedrijf moet je over grenzen heen kunnen kijken en blijven innoveren en met de tijd meegaan. Het heeft ons geen windeieren gelegd", laat het bedrijf weten.



Koops Bedden zitten nu 20 jaar aan de rondweg in onze nieuwe locatie en ze heeft de omzet en personeelsbezetting zien verdubbelen. "Mede omdat wij onze producten zoals: boxspring, slaapkamers, kasten enz. op een ruime en sfeervolle manier kunnen presenteren, maar uiteraard ook deskundig advies en top service leveren."

Verder is onze linnenshop verdubbeld met een keuze uit meer dan 1200 overtrekken, hoeslakens, dekbedden en kussens is dit één van de grootste van Nederland.

Om dat te vieren hebben ze bij Koops Bedden niet alleen de showroom weer voorjaar klaargemaakt met allerlei nieuwe bedden, boxsprings en uiteraard op alle bedden de nieuwe voorjaarscollectie. Maar hebben ze diverse acties op matrassen, boxsprings en bed textiel.

Meer informatie:
Koops Bedden
www.koopsbedden.nl

Publicatiedatum: