Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forest Group introduceert nieuw gemotoriseerde gordijnrailsysteem

Met trots introduceert De Forest Group een nieuwe gemotoriseerde gordijnrail systeem; FMS® Dual. Dit tweesporen gordijnrailsysteem creëert altijd de perfecte overlap. Binnendringend licht is zo verleden tijd in elke kamer. Ideaal voor de slaapkamer of in hotels waar gasten graag eerst uitrusten na een lange reis. Het Dual systeem heeft slechts één Shuttle motor nodig om de twee kanalen aan te sturen. 

Eenvoudige montage
Het Dual systeem is eenvoudig aan het plafond te bevestigen dankzij voorgeboorde gaten. Bijpassende afdekkapjes dekken de voorgeboorde gaten fraai af. Extra glijders zijn na montage eenvoudig toe te voegen. De rail kan hiervoor altijd gewoon aan het plafond blijven zitten. De rail is geschikt voor de enkele en dubbele gordijnplooi én voor een waveplooi toepassing met het FES® systeem. De FMS® Dual is beschikbaar in 7 meter uit één stuk. Verlengen tot 14 meter is ook mogelijk.



Meer informatie:
Forest Group
www.forestgroup.com

Publicatiedatum: