Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight biedt 'het perfecte licht voor elke situatie'

De nieuwe Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight biedt harmonisch afgestemde verlichting voor elke activiteit in de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, de activiteit en de stemming biedt het ComfortLight-concept de juiste verlichting. Van een helder en verkwikkend licht om de dag goed te beginnen en een warm en rustgevende verlichting om te ontspannen tot een zacht en flatterend licht voor het slapen gaan en een discrete verlichting voor de juiste oriëntatie ‘s nachts. De verlichting is intuïtief en vloeiend bedienbaar en ook in te stellen via de Geberit Home-app. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Daarnaast biedt de spiegelkast veel praktische en individueel in te richten opbergruimte. Het verlichtingsconcept is zo ontworpen dat het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte door vier in de spiegelkast geïntegreerde lichtbronnen worden verlicht. Daarbij verblindt het licht de gebruiker niet en zorgt het voor een authentiek spiegelbeeld zonder schaduwen.

De wastafelomgeving is de spil van de badkamer. Hier is de beste verlichting nodig voor bijvoorbeeld een geslaagde make-up of een goede scheerbeurt. Naast de functionele, noodzakelijke verlichting in de badkamer, draagt de juiste verlichting ook bij aan een aangename sfeer in deze intieme ruimte. De natuurlijke lichtinval en het moment van de dag stonden centraal bij de ontwikkeling van de ONE-spiegelkasten. Een goede en sfeervolle badkamerverlichting is een verlichting die aangenaam, natuurlijk en functioneel is en daarbij intuïtief bediend kan worden. Geberit ComfortLight is vloeiend dimbaar, waarbij het heldere licht automatisch koeler is en het zachtere licht warmer.

Natuurlijke verlichting die niet verblindt
Bij het nieuwe en gepatenteerde verlichtingsconcept ligt de nadruk op de belangrijkste aspecten: de mensen, de ruimte en het gebruik. De helderheid en de kleur van het licht moeten aansluiten op de behoeften van de gebruikers op elk gewenst moment. Geberit ComfortLight is zo ontworpen dat het spiegelbeeld, de wastafel en de ruimte door vier, in de Geberit ONE-spiegelkast geïntegreerde lichtbronnen worden beschenen. Concreet zijn dat een plafondlicht of indirect ruimtelicht, een spiegellicht, een nislicht en een wastafellicht. Alle lichtbronnen zijn afhankelijk van de lichtstemming harmonisch op elkaar afgestemd. Daarbij wordt gebruikgemaakt van direct en indirect licht, dat de gebruiker op geen enkel moment verblindt.

Mogelijkheden Geberit ONE-spiegelkast
De nieuwe Geberit ONE-spiegelkast met ComfortLight is verkrijgbaar in vijf verschillende formaten, met of zonder nis, in het wit of aluminium en in twee installatiemogelijkheden: aan de wand of in de wand. De spiegelkast met nis heeft verkorte deuren, waardoor aan de onder­zijde praktische opbergruimte ontstaat om de favoriete badkameritems een plek te geven. Liever alle toilet­artikelen uit het zicht? Kies dan voor de spiegelkast zonder nis. Hierbij dekken de spiegeldeuren de opbergruimte volledig af. De greeploze deuren zijn zowel aan de binnen-­ als buitenzijde voorzien van spiegels en sluiten perfect aan op het witte of aluminium frame van de spiegelkast. Om de badkamer ruimer te doen aanvoelen, is het mogelijk om de spiegelkast in de muur te integreren. Alleen de spiegeldeuren zijn dan nog zichtbaar en sluiten aan op de muur. De spiegelkast met standaard­bevestiging is eenvoudig aan de wand te monteren en past daardoor perfect in elke badkamer.

Bediening met Geberit Home-app
De verschillende lichtinstellingen van de ONE-spiegelkast met ComfortLight kunnen eenvoudig aan de onderzijde van de spiegelkast bediend worden én via de Geberit Home-­app. Geef bijvoorbeeld in de app aan tussen welke tijden welk type licht gewenst is. Zo sluit de spiegelkast op elk moment van de dag perfect aan op de persoonlijke wensen en behoeften.

Innovatieve installatiebox
Voor de spiegelkast is een speciale installatiebox ontwikkeld. Deze is in de sanitairwereld tot dusver uniek. De installatiebox is compatibel met de Geberit-installatiesystemen Duofix en GIS en met installatiesystemen van andere aanbieders. Met behulp van dit installatieframe kan de positie van de spiegelkast bij de inbouwoplossing eenvoudig en naadloos worden vastgelegd. Als de gipsplaatwand is opgezet en betegeld, is de spiegelkast door een professional in een handomdraai te monteren.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: