Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerkledenwinkel geeft gratis toegangskaarten voor Festival Interieur weg

BNS Crisp, de beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten, organiseert op 8 en 9 april Festival Interieur. Het festivalprogramma is rijkelijk gevuld met noviteiten, workshops en lezingen. Ook is er een inspirerende bedrijvenmarkt waar de BNS Crisp partners hun producten tonen.

Vloerkledenwinkel, partner van BNS Crisp, zal ook dit jaar deelnemen aan het evenement waar vakgenoten elkaar ontmoeten. Michiel Kroon, eigenaar van Vloerkledenwinkel: “Wij kijken uit naar onze deelname aan Festival Interieur! Het contact met de interieurprofessionals tijdens de BNS Crisp events is voor ons altijd erg waardevol. Met elkaar bespreken we graag de laatste interieur en vloerkleden trends. Zo kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van de klant en samen met de interieurprofessional van elk project een succes maken.”

Op 8 april is Festival Interieur exclusief voor BNS Crisp leden en partners. Op zaterdag 9 april zijn consumenten, studenten en vakgenoten van harte welkom. Vloerkledenwinkel geeft tien keer twee toegangskaarten weg voor zaterdag 9 april. Lijkt het jou leuk om het Festival Interieur op zaterdag 9 april te bezoeken? Hou dan de Instagram van Vloerkledenwinkel goed in de gaten om kans te maken op gratis toegangskaarten.

Vloerkledenwinkel, dé partner voor interieurprofessionals
Als dé vloerkledenspecialist van de Benelux, heeft Vloerkledenwinkel veel ervaring met (zakelijke) interieurprojecten en geldt het bedrijf als een betrouwbare partner voor interieurprofessionals. Naast de custom made collectie vertegenwoordigd Vloerkledenwinkel ook collecties van gerenommeerde merken, zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere. Als interieurprofessional kun je bij Vloerkledenwinkel terecht voor o.a. inkoop van vloerkleden, maatwerk/speciale projecten, gratis stalen, advies en ondersteuning bij projecten.

Meer informatie:
Vloerkledenwinkel
www.vloerkledenwinkel.nl

Publicatiedatum: