Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
House Raccoon lanceert productreeks design deco boompjes

"Leuke manier om bewustzijn voor het klimaat te combineren met een mooi interieur"

House Raccoon heeft een gloednieuwe productreeks gemaakt: design deco boompjes. "Het speciale eraan is dat wij erom bekend staan alles te koppelen aan het planten van bomen dus uiteraard kon een product in de vorm van een boompje niet ontbreken", laat co-founder Anneleen Durnez van House Raccoon weten. "Maar bovenal plant elk boompje ook 10 echte bomen! Zodra je een paar boompjes verzamelt, plant je dus in 1 klap ook een bos erbij. Een leuke en creatieve manier om bewustzijn voor het klimaat te combineren met een mooi interieur!"

Met trots presenteert House Raccoon haar nieuwe handgemaakte ‘Design Tree Collectibles’. Een reeks premium houten voetstukken van Belgische makelij en handgemaakte zachte stenen boomtoppen die je vrij kan combineren tot een prachtig miniatuur Design Bos. Elke Design Boom plant ook 10 echte bomen. Terwijl je je miniatuur Design Bos laat groeien, zal er ergens in de wereld een echt bos groeien dat 10 keer zo groot is als jouw verzameling. Keep calm and plant a forest! 



Meer informatie:
House Raccoon
www.houseraccoon.com

 

Publicatiedatum: