Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mijlpaal en feest voor Light & Living

Afgelopen jaar opende Light & Living haar 50ste shop in shop in Home Island Interiors Almere. Bart Zonneveld (head of sales Light & Living) ging samen met accountmanager Michael van Doorn langs om bedrijfsleider Xavier een fles champagne aan te bieden. “Op een mooie samenwerking.” De 65 m2 representeert al het moois om elke kamer een nieuwe look en feel te geven. Light & Living verzorgt de laatste trends op het gebied van wonen. Van lampenkap via een zitbank tot aan vaasje.



"Momenteel hebben we er al 50 in Nederland en staan er acht uitbreidingen op de planning. De komende tijd zullen er nog 12 nieuwe gebouwd worden en breiden we uit naar Duitsland en België. Ook zijn er plannen voor Frankrijk en zelfs Engeland." De bouw, inrichting, styling en het voorraadbeheer van de shop-in-shops, die op dit moment door heel België, Duitsland, Engeland en Nederland terug te vinden zijn, wordt verzorgd door Light & Living.

Home Island interiors presenteert verschillende woonmerken onder één dak. De meubels en woonaccessoires die er te koop zijn kunnen bovendien in veel gevallen meteen worden meegenomen of thuisbezorgd.



Over Light & Living shops
Door onze productgroepen verlichting, meubels en accessoires met elkaar te combineren maken wij de mooiste plaatjes en halen wij een hoge omzet per m2. Aangezien wij voorraadhoudend zijn en wekelijks nieuwe collecties binnen krijgen zorgen we ervoor dat onze shops altijd de meest trendy en commercieelste collecties bevat en is er nooit sprake van lege ‘schappen’. Onze shops variëren van 30m2 tot aan 600m2.



Light & Living als merk vormt samen met de merken Parlane, Leitmotiv, Present Time en Karlsson de Light & Living Group en is in meer dan 80 landen actief.

Meer informatie:
Light & Living | Parlane | Karlsson | Present Time | Leitmotiv
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
www.light-living.com

Home Island Interiors Almere
Schutterstraat 33
1315 VH Almere
www.home-island.nl

Publicatiedatum: