Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designmerk House of Thol doet niet aan trends: ''Wij zijn klaar voor de volgende stap''

House of Thol, gerund door ontwerpers Thomas Linssen en Jana Flohr, weet zich steeds beter op de kaart te zetten met innovatieve duurzame ontwerpen die een groen dagelijks leven makkelijker maken. Tijdens de volgende editie van Tradefair ShowUP, gepland op 3 en 4 april in Expo Haarlemmermeer, toont het onafhankelijke merk met een solide basis klaar te zijn voor verdere groei in binnen- en buitenland.

De ontwerpers richten zich op het uitbrengen van producten die er nog niet in overvloed zijn: niet nog een nieuwe vaas, maar een slimme messing bloemschikschijf waardoor je de vazen die je al hebt beter kunt gebruiken; Een op een olla gebaseerd watergeefsysteem dat je eenvoudig bij je favoriete potplant kunt steken; of een groeischijf waarmee je pitten van avocado’s kunt laten uitgroeien tot groene miniboompjes op een oude jampot.  

House of Thol laat zich niet leiden door trends, maar ontwerpt nieuwe producten vanuit een gedegen onderzoek naar aanleiding van een duurzaam dagelijks probleem. Zo zijn de producten uit de Poma/Olera (Fruit/Groente) serie gemaakt om voedselverspilling tegen te gaan, en ontstaan vanuit een veelzijdige zoektocht naar de beste natuurlijke manier voor het bewaren van fruit en groente. Daaruit kwamen onder andere natuurgekoelde fruitschaal Patera Magna en klein zusje Patera Media voort.

House of Thol is tijdens ShowUP te vinden op plek E211 en zal in de standpresentatie de focus leggen op bloemschikschijven Flower Constellations, natuurlijk watergeefsysteem Waterworks en groeischijven Helios.

Daarnaast zullen zowel duurzame fruitschaal Patera Magna en de voor partner Ay Illuminate ontworpen Wren lamp onderdeel zijn van de inspirerende Trend area (B87).

Meer informatie:
House of Thol @ ShowUP
3&4 april 2022             
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, Vijfhuizen

Publicatiedatum: