Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Met veel respect denken wij terug aan zijn enorme inzet"

Oud-directeur Holland Haag overleden

Liefst 43 jaar zwaaide hij de scepter bij groothandelsbedrijf Holland Haag: Johannes Anthonie (Hans) Bruijn. Afgelopen zaterdag (19 maart) overleed hij op 93-jarige leeftijd.

"Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze oud-directeur/eigenaar. Hans Bruijn is van 1950-1993 bij Holland Haag betrokken geweest. Met veel respect en dankbaarheid denken wij terug aan zijn enorme inzet, bijdrage en positiviteit", laten de directieleden Agaath den Heijer en Rob Appel mede namens de medewerkers van Holland Haag weten.


Hans Bruijn is van 1950-1993 bij Holland Haag betrokken geweest.

Holland Haag is van oudsher een familiebedrijf. Tot 2019 was de generatie Visser/Bruijn actief binnen het bedrijf, dat op 1 augustus 1920 door F.J. Visser werd opgericht. In 1950 traden de heren Frits Bruijn en Hans Bruijn toe tot Holland Haag, nadat het groothandel Luyting had overgenomen. In 1957 trad Hans Bruijn toe tot de directie van Holland Haag N.V., als opvolger van zijn oom J.M. Johan Visser. In 1984 kwam Bob Bruijn de gelederen versterken, de 4e generatie Visser/Bruijn. In 1991 werd de directie gevoerd door Hans Bruijn, Bob Bruijn en Leen den Heijer. 

In juni 2019 kwam Holland Haag B.V. na een Management Buy Out (MBO) in handen van Agaath den Heijer en Rob Appel. Zij namen  samen 100% van de aandelen over van Bob Bruijn, de zoon van Hans.

De redactie van Wonen360 wenst de nabestaanden, in het bijzonder zoon Bob, de familie en medewerkers, veel sterkte met het verwerken van dit verlies.