Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwste editie magazine Headlines is uit

De komende weken gaan de vertegenwoordigers van Headlam op pad met de nieuwste editie van het magazine Headlines. Een magazine waarmee het bedrijf een kijkje achter de schermen geeft en lezers persoonlijk kennis laten maken met een aantal van haar collega's waarin zij zelf vertellen over hun werkzaamheden bij de onderneming in Zutphen.

"Tevens laten wij een aantal van onze partners aan het woord waarbij zij hun bedrijf voorstellen, specifieke producten uitlichten of een onderwerp aan het licht brengen dat zij belangrijk vinden", laat het bedrijf weten in een persbericht. 



Hier een greep uit de topics:

Wie zijn wij?
"De basis van Headlam BV ligt ruim 110 jaar terug, rond 1905. Wij vertellen jullie een stukje historie dat startte bij de firma Lethem Bros en Mellin in Amsterdam."

Wij staan u te woord
"Collega Franka is al 24 jaar in dienst bij ons op de afdeling binnendienst. Zij vertelt in het kort hoe zij begonnen is en over haar ervaringen op deze afdeling met als afsluiting een grappige anekdote."

Financieel gemak
"Reinier stelt zich voor als creditmanager van de debiteurenafdeling, een functie die hij bij ons sinds juni vorig jaar bekleedt. Hij licht graag de pluspunten van ons online relatie portal toe, waarmee je zelf 24/7 o.a. jouw orders en finincieel plaatje in kunt zien."

Onze producten
"Gert-Jan neemt je mee in de mogelijkheden met onze lifestyle-interior traprenovatie; "Met ons traprenovatie systeem heb je in een uur tijd moeiteloos een nieuwe trap". Ook de overige productgroepen als Laminaat, PVC, Vloerkleden, etc. komen uiteraard aan bod."

Happy days Sunny lifestyle
"Een compleet nieuwe collectie binnenzonwering is door Astrid ontwikkeld. Daar gaat natuurlijk heel wat aan vooraf. Lees hoe deze collectie tot stand is gekomen, zowel in uitstraling als in inhoud."

Behind the scenes
"De finishing touch van het ontwikkeltraject van de Mart Visser collecties is altijd de photoshoot op zijn headquarters. Ook hier een kijkje achter de schermen."

Duurzaam en Wonen
"Welke vraag wordt jou gesteld over duurzaam en wonen? Mocht de vraag niet vanuit jouw klant komen, maak jij dan kenbaar wat het aanbod binnen jouw winkel in duurzame producten is?"

Partners aan het woord
"Verspreid in ons magazine komen onze partners COREtec, Estillon, F.Ball, Forbo, Gerflor, Multisol en Unifloor aan het woord. Graag willen wij hen ook op deze wijze bedanken voor hun medewerking."

Lees hier online de complete editie van Headlines.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Publicatiedatum: