Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maarten Brunt van Luimes&Luimes over de nieuwe vazen

"Juist in deze rare tijd is je huis gezellig maken extra belangrijk"

Luimes&Luimes, groothandel voor bloemisten, tuincentra en lifestyle winkels, komt met een gehele reeks nieuwe vazen. Het bedrijf uit Aalten voert een uitgebreid aanbod van eigen ontwerp of met zorg geselecteerde producten. Zo ook deze noviteiten.


Maarten Brunt, vertegenwoordiger bij Luimes&Luimes.

Een van de uitbreidingen binnen het assortiment is de Bologna serie. "Dit zijn hoge vaasmodellen", legt vertegenwoordiger Maarten Brunt uit, "van één meter hoogte. Deze potmodellen hebben een doornede van wel 50 cm." Al deze artikelen van de groothandel zijn uit voorraad leverbaar.



Dat is nog niet alles. Naast deze grote vazen zijn er sinds kort diverse nieuwe printvazen te verkrijgen bij Luimes&Luimes. "Deze printvazen zijn onderdeel van de Blauwe Kolibrie serie, Dutch en Garden Blue serie. Daarnaast hebben we een serie kleinere vazen, in mooie pastelkleuren, toegevoegd", vertelt Maarten. Hij vindt dat we ons huis extra gezellig moeten maken in deze rare tijden en niet moeten vergeten om nog meer aandacht voor elkaar te hebben.



Luimes&Luimes begon ooit in een klein pand, maar al had ze meer ruimte nodig en kon het bedrijf terecht in een groter pand aan de Dinxperlosestraatweg in Aalten. Na een verbouwing en renovatie in 2015 is ons kantoor en onze showroom weer helemaal up-to-date. Maarten nodigt alle geïnteresseerde uit om de nieuwigheden te komen bekijken in deze showroom. "Of we komen naar hen toe met onze volledig ingerichte showwagen", besluit hij.



Meer informatie:
Luimes&Luimes
Dinxperlosestraatweg 44
7122 AH Aalten
0543 - 479 975
info@luimes-luimes.nl
www.luimes-luimes.nl