Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26, 27 en 28 april in Villa Erba (Italië)

Proposte verwelkomt negen nieuwe exposanten

Op 26, 27 en 28 april nemen 69 exposanten deel aan de 29e editie van Proposte in Villa Erba, negen standhouders meer dan vorig jaar. Vier van hen zijn nieuwkomers, terwijl andere belangrijke bedrijven hebben besloten om na een periode van afwezigheid terug te keren naar Cernobbio.

De aanwezigheid van internationale exposanten is significant met 40 buitenlandse deelnemers en 29 Italiaanse. Voor de eerste keer op Proposte zijn Steiner 1888, uit Oostenrijk, G.M. Stoffen uit India en de Italiaanse bedrijven Giò Emi e Tendaggi Paradiso.
Nogmaals, en dit jaar nog meer, bewijzen de nieuwe inzendingen dat Proposte een belangrijke benoeming is voor de producenten van high-end textiel en textieltinten op de wereldmarkt.

“Na twee jaar pandemie is de wereld nog niet teruggekeerd naar de tijd van vóór Covid, en de Russisch-Oekraïense oorlog zorgt nu voor toenemende bezorgdheid op het menselijke en sociale front. Maar vergeleken met de somberste maanden van 2020 en 2021, is de De situatie in onze branche lijkt weer normaal te worden en reizen en zakendoen worden steeds meer een onderdeel van ons dagelijks leven. Laten we hopen dat er geen weg meer terug is", aldus Proposte-voorzitter Piercarlo Viganò.

Ondertussen werkt het Proposte-secretariaat aan de ontwikkeling van verschillende speciale projecten om de zichtbaarheid van de door de exposanten gepresenteerde collecties te vergroten. Ook dit jaar is er in de Centrale Hal een installatie - genaamd "Exhibitor Forum" - met een samenvattend overzicht van de producten die bezoekers in de stands aantreffen. De Proposte-marktplaats zal ook toegankelijk zijn via de volgende link: fierasmart365.propostefair.it. Het doel van dit initiatief is om Proposte-exposanten een virtuele showcase te bieden die de fysieke beurs uitbreidt naar het digitale platform. Dit alles en nog meer werd mogelijk gemaakt dankzij de kostbare steun van het Italiaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking en het Italiaanse Handelsagentschap ICE.

Meer informatie:
Proposte
www.propostefair.it 

Publicatiedatum: