Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter bed ziet winst bijna verdubbelen

Ondanks dat er in 2021 verschillende winkels tijdelijk de deuren moesten sluiten door corona, zijn ze bij Beter Bed tevreden over de gerealiseerde resultaten. De nettowinst van het beddenbedrijf kwam uit op 13,9 miljoen euro, tegenover 7,9 miljoen een jaar eerder. In 2019 ging er nog een verlies van 4,2 miljoen de boeken in. De omzet steeg van 207,5 naar 214,2 miljoen euro.

CEO John Kruijssen vindt dat Beter Bed zich van haar beste kant toont: "Ik ben trots op hoe onze organisatie in 2021 heeft gepresteerd. Hoewel het jaar begon en eindigde met tijdelijke winkelsluitingen vanwege COVID-19, hebben we het beste van ons bedrijf gezien tijdens het tweede jaar van de wereldwijde pandemie."



Van 1 januari 2021 tot 31 december 2021 zijn er twee Beter Bed filialen gesloten (waarvan een in Nederland en een in Belgiƫ). Ook werden er twee Beddenreus winkels gesloten, die onder de Beter Bed Holding vallen. Daartegenover staat dat er twee nieuwe Nederlandse en een Belgische zaak geopend zijn. Hiermee staat het aantal Beter bed en Beddenreus filialen op 134.

Verder is het opvallend dat aandeelhouders na drie jaar weer dividend uitbetaald krijgen. Weliswaar voorzichtig, met 15 cent per aandeel. Het bedrijf is dan ook qua omzet gehalveerd, na de verkoop van de Duitse winkeldochter.

Lees hier het hele jaarverslag van Beter bed.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl

Publicatiedatum: