Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WallPepper/Group presenteert de nieuwe collectie van 2022

WallPepper/Group presenteert de nieuwe collectie 2022, 'Freedom to project.'' Originele en charmante graphics zijn ingesloten in een nieuwe catalogus, volledig gerenoveerd, die nieuwe en boeiende manieren vertellen om de hedendaagse ruimte te decoreren.



De WallPepper/Group-afbeeldingen zijn niet alleen een eenvoudige "achtergrond", maar een echt onderscheidend element van het interieurontwerp met specifieke functionaliteiten en kenmerken. Met de afbeeldingen van 2022 collectie WallPepper/Group "ondermijnt" nogmaals het concept van behang. Oppervlakken worden een manier om ruimtes te karakteriseren, zowel esthetisch, waardoor kamers een unieke persoonlijkheid en sfeer krijgen, die anders moeilijk te verkrijgen zijn, en projectgericht, inspelend op de werkelijke kenmerken en behoeften van ruimtes.

Alle WallPepper/Group-graphics zijn ontstaan ​​uit de creativiteit van verschillende internationale artiesten die worden gecoördineerd door het interne creatieve team. Afhankelijk van de gebruikscontext kunnen ze worden afgedrukt op verschillende materialen (allemaal gecertificeerd) die het behang transformeren in een hoogwaardige decoratieve ondersteuning.

De expressieve en emotionele kracht van de afbeeldingen vertaalt zich dus in praktische functionaliteit: behang kan bijvoorbeeld een ruimte breder doen lijken, diepte of helderheid krijgen, de architectuur verheffen, het kan helpen om gebreken te verbergen of om ruimtes visueel te verdelen, gebieden te scheiden met verschillende functies.

Natuurlijke inspiratie, suggestieve stedelijke omgevingen, onverwachte mix van vormen en kleuren, scenografische composities, optische illusies en verrassende geometrieën, herinneringen uit design, architectuur en kunst, dit alles geeft leven aan de nieuwe 2022-collectie. De kamerhoge afbeeldingen zijn in staat om waarde toe te voegen en elke woon-, contract-, HO.RE.CA- en marine-omgeving in te richten, zowel binnen als buiten, dankzij de beste en meest innovatieve printtechnieken en de absolute kwaliteit die WallPepper definieert /Groepsproductie.

Meer informatie;
WallPepper
www.wallpepper.it

Publicatiedatum: