Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Crowdfunding moet tweeling redden

'Overheid eist 9760 euro coronasteun terug van interieurwinkel Toon & Boon'

Het zit interieurwinkel en koffiehuis Toon & Boon niet erg mee. Eerst kreeg de onderneming klappen te voorduren van de coronacrisis en nu is het de overheid die roet in het eten gooit. Zo heeft het bedrijf te horen gekregen dat het volledige bedrag van 9760 euro coronasteun teruggestort moet worden. "Met een crowdfundingcampagne willen we de toekomst van onze zaak redden", vertellen de tweelingbroer en -zus tegen Het Laatste Nieuws (HLN).


Esther. en haar broer Toon.

"Als kind hadden we beide onze grote dromen... Ik droomde van een eigen interieurwinkel en Esther van een eigen koffiehuisje. Toen het winkelpand van onze oma en opa leeg kwam te staan, besloten we om onze dromen te combineren en de grote sprong te wagen. Samen openden wij in 2019 Toon & Boon", vertelt Toon.

Als interieurvormgever en meubelontwerper weet Toon dat het niet altijd eenvoudig is om mooie, duurzame en toch betaalbare woonaccesoires te vinden. Maar ook dat het als jonge designer, tussen de grote en dure merken, niet vanzelfsprekend is om je ontwerpen te kunnen verkopen.
Daarom kan je bij Toon terecht voor een uniek en steeds groeiend assortiment van design, woonaccesoires en eyecatchers van Belgische en Nederlandse jonge ontwerpers.

Wie de actie zelf wil steunen, kan surfen naar deze link.

Meer informatie:
Toon & Boon
Zand 17
9160 Lokeren
www.toonenboon.be

Publicatiedatum: