Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BN International wil met nieuwe samenwerking meerdere ambities realiseren

Om het bedrijf verder vorm te geven heeft BN International een nieuwe creative director aan boord gehaald. Daarbij staan relatiebeheer, merkervaring en groei in zowel de lokale als internationale markt centraal. Binnen dit profiel bleek Stefan Scholten perfect te passen. Ook zal Studio Stefan Scholten bijdragen aan een nieuw creatief elan bij alle drie de merken.


Die nieuwe creative director Stefan Scholten.

Eigentijds design
BN International is op 20 oktober 1925 opgericht. Met al bijna 100 jaar ervaring is het de oudste behangfabrikant van Nederland, sinds de 90-er jaren opererend onder de merknaam BN Walls. Daarnaast bestaat het bedrijf uit de business-to-business merken Balacron (boekomslag materialen) en BN Base (o.a. digitale substraten). Onder de creatieve leiding van Stefan Scholten zal nog meer nadruk worden gelegd op een verrassend en eigentijds design van alle collecties.

Duurzaamheid en innovatie
De samenwerking met Stefan Scholten komt op een welgekozen moment voor BN International. Het bedrijf wil zich nog meer focussen op innovatie en duurzaamheid. In de eigen fabriek in Huizen komen vakmanschap en hightech op een efficiënte manier samen. De bouw van de nieuwe state-of-the-art productiemachine is daar een belangrijk onderdeel van.

Studio Stefan Scholten
Stefan Scholten (1972) is een toonaangevende naam van het wereldberoemde Dutch design. Zijn werk werd recent nog onderscheiden als ‘Best Design of the Year 2021’ door het prestigieuze designmagazine Wallpaper. Scholten heeft sinds 1995 een eigen ontwerpbureau; eerst als medeoprichter van Scholten & Baijings en sinds 2019 als Studio Stefan Scholten. De Amsterdamse studio ontwerpt voor toonaangevende internationale merken zoals Samsung, IKEA, HAY, Mini en Maharam. Ook wordt samengewerkt met Nederlandse producenten Desso, Gelderland en Lensvelt.

Sytze Marseille, ceo van BN International zegt: "We werken ambitieus aan nieuwe richtingen voor onze merken en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat we met de ondersteuning van Stefan Scholten als Creative Director, samen met onze eigen creatieve denkers en doeners, er in gaan slagen om deze positieve nieuwe richting tot een blijvend succes te maken."

Meer informatie:
BN International
www.bnwalls.com

Publicatiedatum: