Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichter en directeur Jan Steyvers:

'Een bedrijf is geen sprookje, maar in Upstairs zit een vleugje magie'

Upstairs bestaat 25 jaar. Het traprenovatiebedrijf uit Weert heeft in de afgelopen jaren een aardige weg afgelegd. Voor die weg tot nu toe is het familiebedrijf dankbaar, maar vooral trots. Trots op waar ze nu staat, maar ook trots op hun medewerkers en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen de afgelopen 25 jaar. Upstairs gaat verder om haar ambitieuze plannen te realiseren en ze neemt iedereen mee in hun verhaal. Om hun verhaal af te TRAPPEN is donderdag 10 maart 2022 voor het personeel een Boekpresentatie gehouden van een boek dat speciaal voor het jubileum is uitgebracht.
 

Jan Steyvers, oprichter en directeur van Upstairs.

Trapverhalen-boek
In dit boek heeft Upstairs een serie fantasieverhaaltjes gebundeld waarin de trap centraal staat. Sommige zijn geïnspireerd op de werkelijkheid, andere komen uit de dikke duim. De trapverhaaltjes staan symbool voor alle energie en toewijding die iedereen bij Upstairs in het bedrijf steekt. Vanaf het allereerste begin, nu 25 jaar geleden, tot en met de dag van vandaag. “Een bedrijf is natuurlijk geen sprookje, maar in Upstairs zit zeker een vleugje magie. Daarom hebben we in dit boekje samengesteld met een aantal magische trapverhaaltjes”, aldus Jan Steyvers directeur en tevens oprichter van Upstairs. “Mede dankzij onze medewerkers zijn we gekomen waar we nu staan: een hecht, energiek en veelzijdig familiebedrijf. En we zijn nog lang niet op de bovenste trede.”

Special Guest
Het Trapverhalen-boek werd feestelijk gepresenteerd aan alle medewerkers van de StairCampus. Ter ere van deze speciale gelegenheid werd het boek uitgereikt door comédienne Karin Bloemen. Karin begon haar verhaal met de verschillende betekenissen die het woord TRAP kan hebben. Zo zei ze: “wanneer je trap omkeert krijg je ‘part’. Het feit dat een ‘part’ deel is van een geheel, betekent dat het belangrijk is voor het geheel. Trap betekent leven, want het is onderdeel van het leven en staat voor verbinding.” Dat is precies wat Jan en Trea als visie hebben: de trap is onderdeel van je interieur en vormt daar samen een geheel mee. Karin eindigde haar verhaal met: “Upstairs 25 jaar lang kan alleen maar, omdat jullie weten wat verbinden is. Jullie verbinden door de mooiste trappen te renoveren, te herstellen en in ere te herstellen. Dat wat er al was maak je nog beter en nog mooier. En dat is bijzonder!”

Meer informatie:
Upstairs
www.upstairs.com

Publicatiedatum: