Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dirk Zeelenberg, hoofdrolspeler van de nieuwe reclamecampagne:

"Mooi dat ik deel mag zijn van avontuur Interfloor"

Dirk Zeelenberg zou een boek kunnen schrijven over zijn leven - wat hij trouwens ook heeft gedaan - maar in het kort komt het erop neer dat hij van jongs af aan hard heeft gewerkt, veel heeft gezien en meegemaakt. Zo is hij tegenwoordig het gezicht van Interfloor, in de nieuwe reclamecampagne. Het vloerenbedrijf is in gesprek gegaan met de acteur en presentator om hem beter te leren kennen.



We kennen je natuurlijk van je verschillende acteerrollen, maar waar ben je tegenwoordig druk mee?
Enkele jaren terug werd ik gevraagd of ik trouwambtenaar wilde zijn op iemands bruiloft. Ik had dat nog nooit gedaan, maar omdat ze het heel graag wilden deed ik het voor hen. Ik was nog geen drie zinnen met de ceremonie bezig en dacht: dit wil ik vaker doen. Ik vond en vind het nog steeds een hele grote eer om gevraagd te worden, want het is echt geweldig om te doen. Je bent deel van iemands mooiste dag, met allemaal blije mensen en een geweldige sfeer. Ik kreeg daarna veel positieve reacties en besloot en dat ik dit wel vaker wil doen. Nu zijn we een paar jaar verder en ik doen niks anders.

We hebben je zien schitteren in de nieuwe tv commercial van Interfloor, hoe heb je de productie ervaren?
Ontzettend leuk, echt waar. Er was een hele relaxte sfeer op de set en er was ruimte voor gezelligheid. Ik begreep dat de commercial ook goed is ontvangen bij de mensen van Interfloor, daar ben ik sowieso erg blij mee. Een landelijke tv campagne In gesprek met Dirk We hebben een nieuwe commercial! Scan de QR-code om deze te bekijken. “ Ik vind het mooi dat ik een deel mag zijn van dit nieuwe avontuur van Interfloor. is niet iets wat ze de afgelopen jaren veel hebben gedaan, ik vind het daarom mooi dat ik een deel mag zijn van dit nieuwe avontuur van Interfloor.

En waarom Interfloor?
Ik vind het bedrijf, maar met name de mensen achter het merk ontzettend leuke mensen. Professioneel in hun vak en zorgvuldig in de uitvoering, maar het zijn met name hele lieve mensen. Daarnaast vind ik de match met een merk of product erg belangrijk, en bij Interfloor voelde ik dat direct. In mijn huidige vak als trouwambtenaar ben ik constant deel van iemands nieuwe begin, een nieuw huwelijk, huis, thuis en daar hoort natuurlijk een goed interieur bij. Daarnaast vond ik het concept van de commercial erg leuk met een knipoog naar mijn rol als acteur. Helaas moest ik op het eind toch plaatsmaken voor dé echte hoofdrol; de vloeren van Interfloor.

Je thuissituatie staat vrij centraal in de commercial, is ‘thuis’ voor jou belangrijk?
Absoluut! Thuis op de bank met mijn drie kids is mijn allergrootste bezit. Mijn dochter Bobbi (10) en zonen Kees (12) en Zoé (14) zijn - samen met mijn vrouw - mijn allergrootste bezit. Met mijn drukke agenda vlieg ik alle kanten op en om dan thuis te komen in een gezellig huis met mijn lieve gezin is mij alles waard.

En ben je dan ook veel bezig met je interieur?
Nou, dat zou je het beste aan Suus kunnen overlaten, dan weet je in ieder geval dat het goedkomt, haha. Interieur vind ik zeker belangrijk, en kan oprecht zeggen dat wat we een mooie smaakvolle inrichting hebben. Een goed interieur draagt natuurlijk wel bij aan een prettige omgeving waar je graag wilt zijn, en zoals we het nu thuis hebben ingericht betekent voor mij een écht mooi ‘thuis’.

Gaan we je nu weer vaker op tv zien?
Zeg nooit nooit! Op het moment ben ik erg gelukkig als trouwambtenaar, maar als ergens zich een mooie acteerrol aanbied zou het kunnen dat ik die met beide handen aanpak. De samenwerking met Interfloor zou ook zomaar eens voor meerdere jaren kunnen zijn. Ik draag die mensen een warm hart toe. Ik heb er in ieder geval nieuwe vrienden aan overgehouden.

Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: