Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kortingsactie voor lezers Wonen360

'ByBazz is in negen jaar tijd uitgegroeid tot een vooruitstrevend interieurmerk'

Waar eigenaresse Barry Kulk negen jaar geleden kleinschalig is begonnen met ByBazz, is het in die periode uitgegroeid tot een vooruitstrevend interieurmerk dat al diverse mijlpalen heeft bereikt.

Gezellige markt
Het begon allemaal in 2013: Barry stond op 'gezellige' markten met haar woonaccessoires. ''Het startte allemaal heel kleinschalig. Ik begon de stap te maken naar het groter inkopen van de producten en deze te verkopen via Loods5 en Tica. Dit werd zeer goed ontvangen en zo rol je van het kleine in een steeds grotere onderneming, waarbij de vraag steeds groter wordt.'' Vorig jaar verhuisde het interieurbedrijf ook naar een groter pand in Nieuw Vennep, waar 8 medewerkers fulltime actief zijn. 

De ByBazz woonaccessoires worden gemaakt op Bali en in Marrakesh. Het merk heeft volgens de eigenaresse een voorliefde voor handgemaakte producten. ''De meeste artikelen zijn handgemaakt en/of handgeweven. ‘Handmade’ items hebben meer ziel, zijn authentiek en hebben een energie van “passie’ om zich heen. Van nagenoeg alle items is de handwerker iemand die we persoonlijk kennen en waarvan we weten dat hij of zij het vak met plezier uitoefent. Ook dat vinden wij een belangrijke factor, alsmede dat het zo veel mogelijk duurzaam gemaakt wordt.''

''De filosofie van ByBazz is dat de woonaccessoires die we inkopen goed voor iedereen moet zijn, win/win. Daarom noemen we onze producten ook ‘Happy Stuff’.''

Reizen
En dat inkopen hoopt Barry weer snel te kunnen doen. ''De afgelopen jaren borduren we voort op de bestaande collecties, omdat we niet hebben kunnen reizen en nieuwe producten hebben kunnen aanschaffen voor onze collecties. Ik zie er enorm naar uit weer op stap te kunnen en te kunnen reizen.

Ook bereid ByBazz zich voor op diverse vakbeurzen waar ze actief aan deelnemen. ''Het is fijn om weer naar vakbeurzen te gaan. Ondanks dat er een lockdown gaande was door de aanhoudende coronacrisis, mogen wij niet klagen en hebben we uiteindelijk ook geprofiteerd van de consument die veel ging investeren in het interieur.''

Actie
ByBazz geeft aan de lezers van Wonen360 een leuke actie, namelijk eenmalig 15% korting op de geurblokjes met de code: wonen360.
Men moet zich wel eerst registeren op onze b2b site via deze link: https://b2b.bybazz.com 

Meer informatie:
ByBazz
shop@bybazz.com 
www.bybazz.com