Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stelton komt met windlichten van borosilicaatglas

Het nieuwe Lucie windicht van Stelton is gecreëerd voor een modern interieur, waar kenmerkende kleuren en de eenvoudige vorm van het glas samengaan. Wanneer de vlam van de kaars achter het glas danst, ontstaat er een betoverende sfeer.



Lucie is gemaakt van duurzaam borosilicaatglas glas en is verkrijgbaar in kleurtinten die geïnspireerd zijn op de natuur: 'Amber', zoals de steen dat duizenden jaren lang door de zee is gepolijst. 'Azure', zo diepblauw als de oceaan; en 'Smoke', dat doet denken aan de rook van een vreugdevuur dat net is gedoofd. Het tweedelige ontwerp van Lucie maakt het gemakkelijk om zowel het glas schoon te maken als om de olielamp aan te steken. Lucie is geschikt voor binnen en buitengebruik.

De lichtbron voor Lucie is een 100% plantaardige olie die minder roetdeeltjes afgeeft dan andere lichtbronnen zoals kaarsen. Het licht wordt geproduceerd door RSPO-gecertificeerde palmolie, deze palmolie is afkomstig van een duurzame productie. De olie heeft een brandduur van ca. 40-45 uur en wordt apart verkocht.

Meer informatie:
Stelton
www.stelton.com

Publicatiedatum: