Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dutch Design en Nederlands vakmanschap een mooie combinatie

JEE-O International en WISA zoeken de samenwerking op

Sinds begin dit jaar zijn JEE-O International en WISA de samenwerking aangegaan. Zij slaan de handen ineen bij het uitbrengen van een nieuwe drukplaat. Het is een mechanische RVS
drukplaat met het zogenaamde dual flush systeem, gecombineerd met het kwalitatief hoogwaardig spoelsysteem van WISA. Een mooie samenwerking tussen twee internationaal erkende merken met Nederlandse roots.


Lammert Moerman van JEE-O (links) en Erik Verwoerd van Fluidmaster (WISA) presenteren de drukplaten.

JEE-O design signatuur
Dit hoogwaardige RVS bedieningspaneel is ontworpen door het JEE-O design team. Het heeft een compact en dun design, afgeronde hoeken met een duidelijke JEE-O design signatuur en kent 2 varianten; een vierkante en een rechthoekige. Het ontwerp past prachtig bij de andere JEE-O designs en is verkrijgbaar in 5 uitvoeringen: RVS geborsteld, structuur zwart, brons, mat goud en wit.

Uniek aan deze drukplaat is de RVS uitvoering in álle kleurfinishes. Met de komst van deze drukplaat kan naast de badkamer, nu ook de toiletruimte volledig in JEE-O design worden ingericht. Het toilet, fonteintje en waskom uit de slimline serie en toebehoren als toiletrolhouder en toiletborstel, vormen samen één geheel. Hiermee is de toiletlijn nu helemaal compleet.

Vakmanschap van WISA
WISA is een van origine Nederlandse onderneming met ruim 150 jaar ervaring, en maakt inmiddels deel uit van het merk Fluidmaster; een internationale speler op het gebied van onder andere sanitaire spoeltechniek en metaal(bewerking). Qua bedrijfsfilosofie sluit WISA
naadloos aan bij het DNA van JEE-O International. Beiden gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en synergie; zowel in service en productie, als in ontwerp en uitstraling.

Meer informatie
JEE-O
www.jee-o.com 

Publicatiedatum: