Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Esther Veenstra van Fabryk Design:

''Iedereen is een belangrijke schakel in het proces, we willen iedereen in zijn kracht zetten''

In 2016 begon het te kriebelen bij Esther Veenstra. Ze werkte al jaren in de retail en ze wilde iets creatiefs gaan doen. Samen met haar man Sytze maakten ze al vaak zelf decoratie voor in huis. Zo ontstond Fabryk Design: handgemaakte en unieke wanddecoratie. Inmiddels is Fabryk Design uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van wanddecoratie. “Bij ons staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel”, vertelt Esther. “Dat zie je terug in onze producten, maar ook in de manier waarop we met onze mensen omgaan. Iedereen is een belangrijke schakel in het proces. We willen iedereen in zijn kracht zetten. Omdat we een echt team zijn, werkt het. Letterlijk”.


Esther Veenstra.

FBRK-Werkt!
Een andere passie van Esther was om ooit eens een zorgbedrijf te beginnen. Binnen Fabryk Design vond ze hier de ruimte voor, onder de naam FBRK-Werkt!. Hier bieden ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om te werken. “We hebben nu zo’n acht deelnemers. We geven ze de ruimte om in een rustige en huiselijke sfeer zichzelf te ontplooien en op creatieve wijze nieuwe producten te ontwikkelen. Deelnemers van FBRK-Werkt hebben een eigen inbreng en leren ook samenwerken en producten te ontwikkelen. Teamwork makes the dream work. Een beetje cliché, maar het geldt voor ons wel echt. Samen met onze deelnemers, stagiairs en medewerkers maken we mooie dingen. Voor onze klanten, maar uiteindelijk ook voor hun eigen ontwikkeling”, vertelt Esther trots.

Nieuwe collecties
Omdat Fabryk steeds groter wordt groeit de vraag naar onze producten bij winkeliers. De designs passen heel goed in de leuke conceptstores, giftshops en retailers met een divers aanbod van mode en lifestyle. Op dit moment werken we samen met een agency die ons merk vertegenwoordigd in Nederland maar ook plannen heeft om verder uit te breiden in de Benelux.

We hebben voor de retailers een eigen webshop waar ze snel en eenvoudig de collecties van Fabryk design kunnen inkopen. We hanteren een minimum bestelwaarde van slechts 350 euro. Ook is het daarna mogelijk om enkele stuks in te kopen.

Ieder seizoen lanceren we een aantal nieuwe collecties, toegespitst op trends maar altijd in de kenmerkende sfeer van fabryk design. De producten heb je altijd snel in huis, maximaal binnen 6 werkdagen.

Fabryk design werkt ook samen met projectontwikkelaars en architecten. Voor vakantieparken of hotels is het mogelijk om een eigen collectie samen te stellen. Omdat wij al onze producten in eigen huis maken is het mogelijk om samen met de klant een unieke beleving voor aan de wand neer te zetten.

Meer informatie:
Fabryk Design
info@fabrykdesign.nl
www.b2b.fabrykdesign.nl 

Publicatiedatum: