Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aerts NV gaat verder onder Fine Dining & Living

Na meer dan 60 jaar wordt Aerts NV in een nieuw jasje gestoken onder de naam Fine Dining & Living. De naamsverandering doet een frisse wind door het bedrijf waaien en brengt veranderingen zoals een een nieuw logo en het verder uitwerken van het multi-merkenbedrijf met zich mee. "Hierbij hebben we als grote troef dat we ons productportfolio zo veel mogelijk kunnen diversifiëren", laat het bedrijf weten.

"Sinds 2017 zijn we al veranderingen aan het implementeren op vlak van strategie. Zo hebben we ons ontplooid van een traditionele groothandel tot een Europees multi-merkenbedrijf. Dit gaf ons de ruimte om een waaier aan exclusieve merken op te bouwen. Samen met de naamsverandering zijn we nu klaar om onze positie op de markt te versterken.

Ons doel is dat iedereen bij ons producten kan vinden die passen bij hun levensstijl, identiteit en “way of dining and living” en dit zowel voor de retail- als horecamarkt. Zo kunnen we enerzijds met de succesvolle lancering van het merk Fine2Dine vier jaar geleden beter inspelen op de laatste trends en innovaties van de horecamarkt. Anderzijds kunnen we met de vernieuwing van Salt&Pepper ons positioneren als stijlvol maar betaalbaar homeware merk in de retail. De toevoeging van het elegante SP Collection, het betaalbare Ona, het toegankelijke BonBistro en het tijdloze Chic zorgt ervoor dat we ons met een volwaardig brand portfolio kunnen profileren op de markt.

Onder onze nieuwe naam streven we ernaar onze klanten te inspireren en oplossingen te bieden voor de inrichting van hun hele huis, hotel of restaurant. De mix van merken en producten stimuleert de mogelijkheid om een eigen persoonlijk lifestyle concept te creëren waar er dagelijks van genoten kan worden."

Meer informatie:
Fine Dining & Living
info@finedl.eu  
www.finediningandliving.eu 

Publicatiedatum: