Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurspecialist Robert Exoo:

"Bezuinig gewoon niet op je vloer en doe het in één keer goed"

Robert Exoo is interieurspecialist met een bloemenzaak in hartje Zwolle waar ook meubels en andere accessoires worden verkocht. Vaker is hij bij mensen thuis te vinden. “30 jaar geleden ben ik begonnen. Mensen zien aan mijn winkel dat ik veel kleurgevoel heb en weet wat de trend wordt, dat ik durf te combineren. Dat willen ze thuis ook.”

Met interieurprojecten in onder andere Saoedi-Arabië, New York en Zwitserland, heeft hij inmiddels veel kennis en ervaring opgebouwd. “Mijn kracht is mensen helpen hun interieur af te maken. Op basis van dingen die zij mooi vinden, geef ik mijn eigen draai eraan. Kiezen ze voor grijs, dan kies ik daarbij juist een kleurrijk vloerkleed.”


Interieurspecialist Robert Exoo.

Zijn inspiratie haalt hij overal vandaan. “Kijk eens in een modeblad. Of ga op reis naar Milaan, naar Zweden, kijk eens naar de winkelinterieurs! Ooit zag ik in een restaurant in Stockholm een wand en toen dacht ik ‘wat als al je muren in je woning zo zijn?’ en dat idee heb ik gebruikt voor mijn winkel.”

Over de juiste vloer heeft hij ook veel te zeggen, “Bezuinig gewoon niet op je vloer. Doe dat net zoals een keuken of badkamer één keer goed.” “Het belangrijkste is: luister vooral naar jezelf. Wat jij mooi vindt. Kijk bij een ander maar volg je hart. Het moet niet zo zijn dat je het gevoel hebt dat je in een showroom woont, dan past de stijl gewoon niet bij je.”

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project 
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: