Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moooi lanceert de Heracleum III Linear van ontwerper Bertjan Pot

De Heracleum III Linear van label Moooi, verkrijgbaar in drie kleuren, is geïnspireerd op de gelijknamige bloeiende plant. Zijn bloei bevroren in de tijd. Dit nieuwe ontwerp, van de Nederlandse designer Bertjan Pot in de Heracleum-familie, is de slimste van allemaal. Het bevat een nieuwe driver, waardoor het verenigbaar is met de Wireless Wall Switch, en nieuwe LED's; samen bieden ze een hogere lichtopbrengst die zorgt voor een warme gloed. Dat meldt Moooi in een persbericht.

Verwar de nieuwe Heracleum III Linear niet met zijn Endless broer of zus. Als je goed kijkt, zie je aan beide kanten bloesems zachtjes omhoog vegen, waardoor de Heracleum III Linear perfect is om boven lange oppervlakken te hangen, zoals je eettafel of keukeneiland. Net als de andere ontwerpen in de Heracleum-familie, worden de slanke takken aangedreven door Electrosandwich, door Marcel Wanders studio. 

Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com

Publicatiedatum: