Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Domotex schuift door naar januari 2023

De volgende editie van DOMOTEX, de toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen, vindt plaats in Hannover van 12 t/m 15 januari 2023. De beslissing over de datum in januari 2023 is genomen na intensieve marktbesprekingen. DOMOTEX wordt een face-to-face evenement met aanvullend digitaal aanbod. Zo krijgen alle deelnemers weer het platform waar ze naar verlangden, om op persoonlijk vlak te netwerken en van gedachten te wisselen. Exposerende bedrijven en beursgasten van over de hele wereld kunnen informatie uitwisselen over nieuwe producten en actuele trends in de branche - zowel ter plaatse als virtueel.

"Met de nieuwe datum van DOMOTEX in januari 2023 willen we de spelers in de tapijt- en vloerbedekkingsindustrie de grootst mogelijke planningszekerheid op lange termijn bieden. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om eindelijk weer persoonlijk te ontmoeten, om geïnspireerd en om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan", zegt Sonia Wedell-Castellano, Global Director DOMOTEX, Deutsche Messe AG, Hannover. "Nadat we DOMOTEX al twee keer moesten annuleren vanwege de pandemie, hadden we dit jaar graag weer de industrie haar platform gegeven. Maar na intensieve gesprekken met exposerende bedrijven kon helaas geen meerderheid worden gevonden voor een nazomereditie van DOMOTEX in september 2022. De voorkeur van de hele markt is om de gebruikelijke datum aan het begin van het jaar te houden."

"Het is bijzonder verheugend om de goedkeuring te zien die al is gegeven door marktrelevante exposanten en wereldwijde merken, die reikhalzend uitkijken naar de mogelijkheid om eindelijk de branche weer te ontmoeten", zegt Wedell-Castellano. Exposerende bedrijven en bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreid programma met vernieuwende ideeën en digitaal aanbod. Om in januari 2023 weer live kennis te maken met de wereld van tapijten en vloerbedekkingen in Hannover is een echt hoogtepunt na al die tijd! kijken ernaar uit om eindelijk weer op het goede spoor te komen met DOMOTEX in Hannover."

DOMOTEX wereldwijd
DOMOTEX Turkije, toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekking in Turkije en het Midden-Oosten, vindt plaats in Gaziantep van 14 - 17 mei 2022. DOMOTEX asia/CHINAFLOOR, de internationale vakbeurs voor tapijten en vloerbedekking in Azië-Pacific regio, vindt plaats van 25 - 27 mei 2022 in Shanghai, op de NECC-site.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de 

Publicatiedatum: