Floris, eigenaar van LaminaatenParket.nl:

"We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers, die zich aan willen sluiten bij de franchise"

Na de oprichting van LaminaatenParket.nl in 2010 opende de ene na de andere vestiging haar deuren. Binnen de kortste keren had het vloerenbedrijf filialen in Den Haag, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam. De afgelopen jaren bleef het bedrijf groeien en zette het grote stappen. Tevens verwelkomde het bedrijf de vestigingen Almere en Eindhoven. Binnenkort zijn ook Sliedrecht en Apeldoorn een LaminaatenParket.nl-winkel rijker.

“We zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers die zich willen aansluiten bij de franchise,” vertelt eigenaar Floris, die niet kan wachten tot de gloednieuwe winkels geopend worden. “Ik ben ervan overtuigd dat er heel veel potentie in het franchiseconcept zit en dat de ondernemers die met ons in zee willen gaan er veel voordelen uit kunnen halen. We zijn een stabiele organisatie en kunnen de nieuwe franchisenemers ondersteunen waar nodig.”

"Ik voelde me meteen een lid van de familie toen ik bij LaminaatenParket.nl kwam. Ze willen me zo graaf helpen slagen, ik voelde me vanaf dag één veilig en in goede handen", franchisenemer Dennis.

Franchise ondernemer worden
Groeien, groeien en nog eens groeien. Dat is wat LaminaatenParket.nl de komende jaren doet. Daarom is het bedrijf dringend op zoek naar ondernemers die de uitdaging aan willen gaan en zich bij de franchise willen aansluiten. “Voor jezelf beginnen kan soms een lastig verhaal zijn, omdat er ontzettend veel op je afkomt en er risico’s aan verbonden zijn. Juist alle randzaken, waar je zo min mogelijk tijd aan kwijt zou willen zijn, nemen wij uit handen. Ook profiteer je direct van het succes en de toppositie van LaminaatenParket.nl”, vertelt Floris enthousiast.

Als franchiseondernemer bij LaminaatenParket.nl geniet je van vele voordelen:

  • Je blijft eigen baas. Krijg je eigen winkel of behoud je eigen zaak en koop alleen onze producten in;
  • Bij zowel het opstarten als de bedrijfsvoering krijg je ondersteuning, je staat er nooit helemaal alleen voor;
  • Je hebt direct landelijke naamsbekendheid;
  • Zaken zoals de marketing en administratie worden al voor je geregeld. Zo kan jij je volledig richten op het ondernemen en verkopen;
  • Je bent onderdeel van een groter geheel waardoor je terug kunt vallen op je collega-ondernemers.Totaalpakket
Het totaalpakket dat LaminaatenParket.nl aanbiedt is niet misselijk. "Je sluit je aan bij het gehele concept van ons vloerenbedrijf en hoeft je daarom in principe alleen bezig te houden met verkopen." Zo maakt Floris aan de hand van een voorbeeld duidelijk dat talloze ondernemers uren kwijt zijn aan bijzaken. "Producten, foto's en omschrijvingen uploaden is tijdrovend. Daar hebben wij intern een team van 16 man voor, die zich hier dagelijks mee bezighoudt." Ook bij het opstarten krijg je ondersteuning en tijdens het ondernemen sta je er nooit alleen voor. Zodat jij je winkel succesvol kan laten draaien.Uitbreiden naar het zuiden, oosten en noorden
Afgelopen jaren heeft LaminaatenParket.nl meerdere vestigingen geopend, voornamelijk in het westen van het land. Vanaf nu zijn de pijlen gericht op de delen van Nederland waar LaminaatenParket.nl nog niet zit. “De randstad zit redelijk dicht. Daarom focussen we ons nu voornamelijk op het zuiden, oosten en noorden van het land. Door hier franchise ondernemingen te openen, kunnen nog meer mensen profiteren van ons uitgebreide aanbod aan vloeren.”Een nieuw distributiecentrum met topkwaliteit vloeren
Naast de nieuwe vestigingen heeft LaminaatenParket.nl afgelopen periode een nieuw distributiecentrum uit de grond gestampt. Het is gevestigd in het centrale Forepark in Den Haag. En ligt direct aan de A4 en is daardoor goed aan te rijden. “In de loods hebben we ongeveer 150 verschillende producten op voorraad. Hierdoor kunnen we garanderen dat deze artikelen binnen 24 uur aan de winkel geleverd kunnen worden. In ons assortiment hebben we egalines, lijmen, PVC, houten en laminaat vloeren. Allemaal van de beste A-merken en bovendien voor een scherpe prijs.”Verkopen met kennis en vakmanschap
LaminaatenParket.nl is naar eigen zeggen hét vloerenbedrijf waar de klant eigenlijk geen nee tegen kan zeggen. Tijdens het gehele verkoopproces staan service en klantvriendelijkheid voorop. “We verkopen met kennis en vakmanschap. Dat wil zeggen dat wij de klant volledig informeren en adviseren over de vloeren en de vloer vakkundig leggen. Zo helpen we de klant van A tot Z met het vinden van een nieuwe vloer,” legt Floris uit. De winkels en vloeren zijn bovendien voor iedereen met elk budget toegankelijk. Er zijn verschillende kwaliteit segmenten, van midden-hoog tot exclusief. Daarbij krijgt de klant de laagste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit.

Enthousiaste ondernemers die de uitdaging aan willen gaan en het succes van LaminaatenParket.nl willen ervaren, kunnen contact opnemen via de website: LaminaatenParket.nl/franchise.Meer informatie:
LaminaatenParket.nl
www.laminaatenparket.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven