Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brabantia lanceert luxe badkameraccessoires

Van je badkamer een thuisspa te maken, dat is wat Brabantia wil bereiken met de nieuwe MindSet Collection. Een hele plens van poederige metalen badkameraccessoires in Mineral Fresh White en Mineral Infinite Grey - van Zeeppomp tot Handdoekhaakjes en van Doucheplanchet met wisser tot Opbergpot.



MindSet-collectie
De luxe badkameraccessoires in poederig Mineral Fresh White en Mineral Infinite Grey uit de nieuwe MindSet-collectie zijn gemaakt om een badkamer en je gedachten op orde te houden. Van een Zeeppomp, Tandenborstelhouder, Opbergpot, Zeepbakje, Badkamerspiegel tot een Afvalbakje. Er is ook een Planchet, een Handdoekhouder, een set Handdoekhaken en een Doucheplanchet met wisser.
De MindSet collectie bevat ook toiletaccessoires. Alle producten zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen, meestal metaal met een poederige coating. Ze zijn gedeeltelijk van gerecyclede materialen, tot 96% recyclebaar na gebruik.



Wat een soap
De MindSet Zeeppomp is 200 ml handige hygiëne. Een stijlvol accessoire van metaal met een eigentijdse minerale coating en glas, voor iedereen die serieus bezig is met handhygiëne en design. Ook geschikt voor lotions. Tevens is het Brabantia MindSet Zeepbakje van gestructureerd metaal. Geribbeld, dus de zeep blijft droog, en groot genoeg voor een flink stuk zeep. De verstelbare, metalen Brabantia MindSet Badkamerspiegel vergroot vijf keer en kan in elke stand. 



Oase van rust
Houd je wastafel schoon en netjes met deze Badkamerafvalemmer. Een piepklein prullenbakje met schommeldeksel, geschikt voor het weggooien van wattenstaafjes of pads. Stijlvol, hygiënisch en te openen met één hand. De stevige en stabiele metalen Brabantia MindSet Tandenborstelhouder houdt tandenborstels en tandpasta bij elkaar, droog en schoon. Of probeer de Brabantia MindSet Opbergpot. Een metalen potje met een poederachtige structuur en een zacht siliconen deksel.



Op de planken
Organiseer een douche in één keer helemaal met het Brabantia MindSet Doucheplanchet met wisser. Dit strakke plankje kan tot twee kilo dragen en er zit een klein wissertje in om snel de douche mee droog te maken. Over droog gesproken: er is ook een MindSet Handdoekhouder. Of pak een paar van de handige MindSet Handdoekhaken.
 


Meer informatie:
Brabantia
www.brabantia.com

Publicatiedatum: