Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Wie wil jaar lang gratis wonen in een opgeknapt designhuis op Sicilië?

Airbnb is op zoek naar een avonturier met een passie voor gastvrijheid om in te wonen en een jaar lang een gerestaureerd Siciliaans huis te hosten, waarbij hij zich aansluit bij een kleine internationale gemeenschap met een passie voor de landelijke Italiaanse cultuur en levensstijl.

Met de groeiende flexibiliteit om overal te werken en te wonen, biedt dit unieke Siciliaanse huis een stijlvolle maar duurzame omgeving voor werken op afstand, terwijl het dorp Sambuca wordt geholpen om een ​​gemeenschap nieuw leven in te blazen en bij te dragen aan de wedergeboorte ervan.


Foto's: Airbnb

Wat zoeken ze?
Geïnspireerd door Sambuca's 1 Euro Houses, selecteren we een persoon die Airbnb-host wil worden en lid wil worden van een groeiende internationale gemeenschap die naar Sambuca is verhuisd sinds de verjongingscampagne van de stad voor het eerst werd gelanceerd in 2019. De geselecteerde deelnemer mag een vriend, hun partner of gezin (maximaal twee volwassenen en twee kinderen in totaal).

Wat ze allemaal gemeen hebben, is een passie voor de natuur, de Italiaanse cultuur en voor het spelen van hun rol in de renaissance van Sambuca. De deelnemer moet daarom blijk geven van betrokkenheid bij het ontvangen en bijdragen aan het dorpsleven.

Aanvragers moeten ouder zijn dan 18 jaar, beschikbaar zijn om vanaf 30 juni 2022 naar Sambuca te verhuizen (minimaal 3 maanden in Sambuca verblijven en minimaal 9 maanden een privékamer in huis op Airbnb hosten) en in staat zijn om conversatie Engels te spreken. Tijdens hun residentie leren ze Italiaans.

Interesse? Bekijk hier meer informatie 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven