Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MIFF verschuift beurs naar begin juli

De Malaysian International Furniture Fair (MIFF), de grootste
meubelbeurs in Zuidoost-Azië, vindt nu plaats op 6-9 juli 2022 in de
Maleisië International Trade & Exhibition Centre (MITEC) en World Trade Centre Kuala Lomp (WTCKL).



Naast een persoonlijke tentoonstellingservaring, biedt MIFF 2022 ook een digitale tentoonstellingsoplossing - MIFF Furniverse - om een ​​breder publiek te bereiken en te blijven bedienen de inkoopbehoeften van de wereldwijde meubelgemeenschap. Tegelijkertijd is de exclusieve Valued Visitor Program (VVP) blijft gratis hotelovernachtingen aanbieden aan kopers die geïnteresseerd zijn in het bezoeken van de fysieke show.

“Gezien de aankondiging dat Maleisië de opening van zijn grenzen zal uitstellen om internationale reizigers hebben we besloten om MIFF 2022 proactief te verplaatsen van 8-11 Maart tot 6-9 juli om de show zo succesvol mogelijk te maken. Wij geloven dat de nieuwe data van MIFF 2022 zullen exposanten in staat stellen om kopers van over de hele wereld te ontmoeten die: verlangden naar een persoonlijke ontmoeting met hen”, zegt Karen Goi, General Manager van
MIF. MIFF keert terug als de grootste marktplaats voor Maleisische meubelexporteurs overwegend houten en gestoffeerde meubels, ook voor thuis en commercieel gebruik als het grootste assortiment kantoormeubilair in de regio van Maleisisch en internationaal
fabrikanten.

Het MIFF-team zal de huidige COVID-19-situatie nauwlettend blijven volgen om ervoor te zorgen dat de meest veilige en succesvolle beursomgeving mogelijk voor zowel exposanten als bezoekers, in overeenstemming met de Standard Operating Procedures (SOP's) van de lokale overheid en ons Informa AllSecure-beleid.

Binnenkort wordt de bezoekersregistratie geopend. Ga voor informatie naar www.miff.com.my 

Publicatiedatum: