Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hornbach start inrichting bouwmarkt Enschede

Een mooi moment voor Hornbach: onlangs ontving de bouwmarktketen de sleutels van haar nieuwe pand in Enschede. Dat betekent dat Hornbach kan beginnen met het inrichten en bevoorraden van haar splinternieuwe projectbouwmarkt. Een serieuze klus, want het assortiment van Hornbach telt maar liefst 120.000 artikelen. De deuren van de bouwmarkt worden in de eerste helft van dit jaar geopend.


Hornbach Enschede, gelegen aan De Zuiderval, is de zeventiende vestiging van de bouwmarktketen in Nederland, de tweede in de provincie Overijssel. Met een oppervlakte van zo’n 17.000 m2 vinden klussers er straks alles voor élk project. “Nu we de sleutels in handen hebben, zijn we een stap dichter bij de opening van onze projectbouwmarkt”, vertelt vestigingsmanager Jeroen Christenhusz enthousiast. “Daar kijken we natuurlijk enorm naar uit. We zijn meteen gestart met het plaatsen van het interieur. Denk aan stellingen, balies en de kassameubels.”



Inrichten en inwerken
Zodra het interieur staat, kan de bevoorrading beginnen. Jeroen vervolgt: “Ja, het vullen van de schappen is met een assortiment van 120.000 verschillende artikelen een serieuze klus. Maar met 150 collega’s gaat dat vrij snel. De meeste collega’s zijn enkele maanden geleden al gestart met hun nieuwe baan en ingewerkt in andere vestigingen. Dat we nu samen in onze eigen vestiging aan de slag gaan, maakt dat we als team goed op elkaar ingespeeld raken. Door het vullen van de schappen weten we elk artikel bovendien snel te vinden!”



Service en advies voor consument en professional
Hornbach Enschede is meer dan een bouwmarkt. Je vindt er straks ook een badkamer-keuken-inspiratiecentrum en een volwaardig tuincentrum met dierenafdeling. “Bij Hornbach vind je het beste advies en uitgebreide services. Veel van de collega’s hebben een achtergrond in de bouw. Ze kunnen klanten als geen ander helpen met hun projecten. En met onze machineverhuurservice of MontageService wordt het helemaal makkelijk. Bouwprofessionals kunnen bovendien rekenen op onze ProfiService: dat is service op maat, met onder andere een vast aanspreekpunt in de vestiging, de mogelijkheid bouwmaterialen te laten bezorgen op de bouwplaats, betaalvoordelen en nog veel meer”, aldus Jeroen Christenhusz.

Meer informatie:
Hornbach
www.hornbach.nl

Publicatiedatum: