Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nawish Baars, operationeel directeur van Bomont:

"Zonder hun geweldige inzet en flexibiliteit waren we nooit zover gekomen"

Afgelopen week is Bomont, dat onder andere woonaccessoires verkoopt, het jaar positief gestart met een inspirerende kwartaalmeeting voor de bedrijfsleiding. Tijdens de kwartaalmeeting werden visie, verwachtingen en resultaten van vorig jaar besproken. Ook werd er gespard, gebrainstormd en kwamen er een aantal cruciale thema`s voorbij, waaronder gastvrijheid, duurzame en inzetbaarheid. Tevens zijn de jaarplanning en ambities aanbod gekomen. 


Nawish Baars, operationeel directeur van Bomont.

Operationeel directeur Nawish Baars: "Je ziet dat onze bedrijfsleiding en alle winkelteams, al onze collega's, enorm betrokken zijn bij hun werk bij Bomont. Zonder hun geweldige inzet en flexibiliteit waren we nooit zover gekomen."

Het bedrijf geeft op social media aan verder te willen groeien als persoonlijk, ambitieus en financieel gezond familiebedrijf. "Maar wel op een veilige en verantwoorde manier in een transparante werkomgeving. Waar familie en werkplezier grote en belangrijke kernwaarden zijn."

Bomont kwartaalmeeting 2022 Van der Valk

Meer informatie:
Bomont
www.bomont.nl

Publicatiedatum: