Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prospectt breidt aanbod voor Nederlandse markt uit:

'Circa 1000 nieuwe designitems van twee Zweedse merken'

Merkenhuis Prospectt breidt haar aanbod voor de Nederlandse markt uit met twee Zweedse merken. Voorheen vertegenwoordigde het bedrijf uit Gouda de merken in Belgiƫ, maar nu maakt directeur Pieter-Leen Burger duidelijk dat de merken Sagaform AB en ByOn ook in Nederland gevoerd worden.
"Hiermee komt er een collectie van circa 1000 prachtige designproducten voor in en rondom het huis beschikbaar voor onze winkels. En daar worden we bijzonder blij van", aldus Pieter-Leen.



ByOn
Het Scandinavische merk ByOn heeft eigentijds design en een klassieke touch. "Bijzondere eyecatchers die een speciaal plekje in huis verdienen of mooi gecombineerd kunnen worden, mix & match er lekker op los. Vernieuwend, een tikkeltje eigenwijs en met een twist."



Sagaform
Het Zweedse designmerk Sagaform staat voor innovatief, betaalbaar en functioneel. Designitems voor de keuken, de aangeklede tafel en om iemand anders mee te verrassen. Verpakt in een stijlvolle gift-verpakking waardoor het net zo leuk is om te geven als te krijgen.



Meer informatie:
Prospectt
Meridiaan 61
2801 DA Gouda
(+31)(0)182 686332
info@prospectt.nl
www.prospectt.nl

Publicatiedatum: