Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
H&R Badmeubelen lanceert nieuwe 3D-fronten

'Luxere uitstraling door te spelen met horizontale en verticale lijnen'

H&R Badmeubelen trapt 2022 goed af met de introductie van de nieuwe 3D-fronten. Met een 3D-front krijgt een badmeubel een nog luxere uitstraling. Door te spelen met horizontale en verticale lijnen wordt er gemakkelijk een moderne badkamer gecreëerd. Het 3D-front is leverbaar in meerdere moderne hout- en effen kleuren en is op diverse badmeubelseries toepasbaar.



Massief houten badmeubelen
Aan het programma massief eiken badmeubelen van H&R Badmeubelen heeft het bedrijf onlangs diverse series toegevoegd. De Hamar, Carmella en Libra zijn drie series met ieder hun eigen kenmerken. De massief eiken badmeubels zijn leverbaar in 11 verschillende kleuren. 

Hamar
"Met badmeubel Hamar creëer je een oase van rust in de badkamer. Het regaal kun je naar eigen wens toepassen: rechts, links of in het midden. Het geheel wordt afgewerkt met een bovenblad en waskommen naar keuze." Badmeubel Hamar is verkrijgbaar in diverse breedtematen, variërend van 90 t/m 200 cm.



Libra
Ook badmeubel Libra is een mooie toevoeging aan het massief hout programma. Deze serie kenmerkt zich door een speels open vak onder de lade(n). Het badmeubel is leverbaar in diverse breedtematen van 80 t/m 200 cm.



Carmella
De laatste serie die is toegevoegd aan het programma is badmeubel Carmella. Een strak meubel voorzien van push-to-open ladesystemen. Het kader in verstek geeft het meubel een stoere look. Badmeubel Carmella is leverbaar van 80 t/m 200 cm.



Meer informatie:
H&R Badmeubelen & Sanitair
Graafsebaan 44
5384 RT Heesch
(0412) 45 47 00
info@hrbadmeubelen.nl
www.hrbadmeubelen.nl

Publicatiedatum: