Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Bedoeld voor keukenretailers, interieurarchitecten en consumenten

Falmec Nederland opent eigen showroom

Vorig jaar mei kondigde Falmec het al aan en nu is het een feit: de nieuwe showroom van de organisatie is open voor keukenretailers, interieurarchitecten en consumenten. "Hier kunnen wij mensen ontvangen voor uitgebreide uitleg om de juiste keuze te maken, maar ook trainingen aan verkoop en technisch personeel. In ons kantoor te Lisse kunnen we nu mensen ontvangen en zelf trainingen geven." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Falmec presenteert niet alleen een brede selectie afzuigkappen, de getoonde modellen zijn ook werkend te zien. "We hebben keuzes uit ons programma gemaakt, van de meest stille afzuigkap tot ons topstuk, de Spazio 180 cm boven het kookeiland."Spazio
Falmec’s model Spazio, leverbaar als recirculatie kap, is bedoeld voor boven een keukeneiland. Deze afzuigkap is multifunctioneel en voorzien van een draagconstructie met planken van matglas voor servies en ander kookgerei. Door het design en de functionaliteit heeft Spazio de “Compasso d'Oro' Design Award” in de wacht gesleept.

De afzuigkap is uitgerust met USB-uitgangen en stopcontacten waarmee elektronische apparaten zoals tablets en smartphones opgeladen kunnen worden, die tegelijkertijd praktisch op de speciale tablethouder aan de kap neergelegd kunnen worden. Het LED-verlichtingssysteem verlicht het onderliggende werkblad over de hele breedte, zodat er een goed verlichte werkruimte ontstaat om heerlijk te kokkerellen.

Deze afzuiginstallatie heeft het gepatenteerde Circle.Tech-systeem waarbij de filters de uitgaande lucht gelijkmatig verspreiden. De Koolstof Zeoliet filtertechnologie neemt de kookgeuren en vocht vast. Naast het iconische model Spazio 180 cm heeft Falmec ook een kleinere uitvoering van 130 cm. Ook kleinere keukens kunnen nu rekenen op de luchtzuivering van deze design afzuigkap.Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven