Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Onder andere marmer en urban jungle staan centraal'

Present Time maakt hoofdthema's 2022 bekend

Present Time, groothandel in onder andere designklokken, verlichting, klein meubilair en home deco, knalt het nieuwe jaar in met ongeveer 500 nieuwe items, herkenbaar door hun moderne uiterlijk, gedurfde kleuren en bijzondere elementen. Deze reeks aan nieuwe items uit de Spring/summer 2022 collectie wordt gepresenteerd in de kersverse catalogus.



Natural Nirvana
De nieuwe producten zijn onderverdeeld in twee thema's. Het hoofdthema is het populaire thema Natural Nirvana, dat draait om zachte, neutrale tinten. "We hebben wat zand en kleitinten toegevoegd voor onze zomercollectie. Het thema heeft een pure, strakke look met een natuurlijk gevoel." Het gebruik van verschillende materialen, zoals keramiek, teddy, boucle en polyhars, maakt het interessant om deze items te mixen en matchen.



Pastel Paradise
Het tweede thema is een nieuw thema, speciaal gemaakt voor de zomer: Pastel Paradise. Dit thema is wat kleurrijker, met zachte tinten, zoals groen, roze en vanille accenten. De kleuren van dit thema worden gebruikt als accentkleuren die voor een fris zomers gevoel zorgen in het interieur. "Omdat we de Pastel Paradise-kleuren hebben gebruikt als accent, kan het goed gecombineerd worden met alle items uit het hoofdthema Natural Nirvana."



Magic Marble
Binnen de collectie is marmer weer helemaal terug. Present Time gebruikt een marmerprint of fineer op vazen, klokken, bijzettafels, dienbladen en kandelaars. "Weet je dat het gebruik van fineer uit het oude Egypte komt, waar het werd gebruikt voor decoratieve doeleinden op meubels en gereedschap? Fineer werd gebruikt om een ​​luxe element toe te voegen en het verhoogde de waarde van objecten. Door een print toe te voegen of fineerlaag, de items krijgen een hoogwaardiger uiterlijk."



Garden Greens
Met de Garden Greens-selectie van Present Time kan een tuin, balkon of buitenruimte geüpgraded worden. Haal buiten naar binnen en binnen naar buiten. "Creëer je eigen urban jungle met onze potten, vazen, botanische prints en kunstplanten." Het aanbod omvat vogelhuisjes, kunst aan de muur, koekoeksklokken, lantaarns, klokken met botanische prints, plantenpotten, vazen ​​en kunstplanten.

Cuisine Collection
Dit seizoen brengt Present Time ook een nieuw assortiment keukenartikelen uit. "Pronk met de mooie glazen jerrycans op je aanrecht of steel de show met onze prachtige keukendoeken met onze eigen design grafische print. Je hoeft niet langer alle keukenspullen in je kasten te verstoppen."



Iconische woonaccessoires
Present Time heeft drie Dutch design merken, met een Scandinavisch tintje: Karlsson, Leitmotiv en Present Time Home Accessories. De labels smelten perfect samen om elk interieur een complete look te geven. Door items te combineren kunnen meerdere sferen en stijlgroepen worden gecreëerd.

In de Karlsson collectie introduceert het bedrijf uit Almere veel nieuwe klokken. Voor dit seizoen hebben de interne ontwerpers hard gewerkt aan eigen ontwerpen. "Voor elke stijl hebben we nieuwe items. We introduceren de NAME serie van onze huisontwerper Armando en een mooie serie natuurlijke klokken met een botanische print geschilderd door collega Iris."

Leitmotiv brengt interessante nieuwe verlichting; Glazen tafellampen, vintage geïnspireerd en kleurrijk, die elke kamer opfleuren. "Verder introduceren we nieuwe bijzettafels, een nieuwe Lucid-lampenreeks, enkele knuffelige Teddy-meubelstukken en kasten om je huis te ordenen."

Present Time Home Accessories brengt trendy, klassieke en tijdloze decoritems om het huis op te fleuren. Zo heeft het bedrijf nieuwe wanddecoratie en kussens toegevoegd met een print van ontwerpster Emma Smit. "Maar ook een prachtig assortiment glazen vazen, keramieken vazen ​​van de Franse ontwerpster Anne Rieck is te verkrijgen. Vergeet niet de nieuwe keukencollectie te bekijken, evenals onze nieuwe kandelaars, dienbladen, plantenpotten en nieuwe items voor uw werkruimte."

Present Time is onderdeel van de Light & Living Group, samen met de merken Light & Living en Parlane verkopen zij in 80 landen in Europa. Sterk in verlichting, klokken, klein meubelen en home accessoires. Met oog voor stijl, een breed assortiment en veel inspiratie.

Meer informatie:
Present Time
Televisieweg 60
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com
www.presenttime.com