Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CEO Duravit trapt jaar af tijdens online event

Op het digitale Sales & Marketing Summit van Duravit dat vorige week plaatsvond, trapten meer dan 300 Duravit-collega's van over de hele wereld het nieuwe jaar af in een teamwork-gedreven sfeer.

Samen met de CEO Stephan Patrick Tahy keken ze terug op het recordjaar dat Duravit in 2021 had en wisselden ze ideeën uit over hoe de groei- en duurzaamheidsinspanningen van het bedrijf in 2022 gestimuleerd kunnen blijven worden - variërend van verkoop tot productmanagement en marketing.


CEO Stephan Patrick Tahy in het midden van het gezelschap.

"We zijn verheugd met de uiterst positieve feedback: onze wereldwijde experts vertelden ons dat ze erg blij waren dat ze hun steentje hadden kunnen bijdragen aan de success story van het afgelopen jaar, en spraken hun enthousiasme uit voor de vele positieve veranderingen die de afgelopen twaalf maanden bij Duravit zijn doorgevoerd. Wij staan ​​dan ook te popelen om aan de slag te gaan met alle nieuwe uitdagingen en kansen die voor ons liggen." Dat laat het bedrijf weten op social media.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: