Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Expona Living: vloerbedekking voor generaties

Voor nieuwbouw of renovatie van oude vloeren: met de designvloeren van Expona Living van Objectflor speelt de manier van leggen vrijwel geen rol meer.

Want er zijn 30 decors, die enerzijds heel klassiek kunnen worden verlijmd en anderzijds snel kunnen worden gelegd als klikvloer met het beproefde 5G-patent. Daarnaast zijn er nog zes decors beschikbaar als visgraat-Clic-planken voor een opvallend en stijlvol vloerdesign.

De nieuwe Expona Living-collectie vervangt de vorige home collectie Living + met een update in kwaliteit en design.

Gezonde binnenlucht
Voor een home collectie als Expona Living is het erg belangrijk dat hij voldoet aan alle eisen aan duurzaamheid en een gezond binnenklimaat. Tenslotte brengen mensen gemiddeld ongeveer een derde van hun leven thuis door. Schone binnenlucht garandeert objectflor door hoge kwaliteit en het milieukeurmerk Indoor Air Comfort Gold, waarmee alle collecties gecertificeerd zijn. De lange levensduur van de vloeren is een bijzonder pluspunt voor duurzaamheid in de woningbouw.

Trendy eiken en moderne lofttegels
Hij omvat een groot aantal hoogwaardige eikendecors, die juist in de woninginrichting enorm in trek zijn. Deze decors overtuigen met authentieke kleuren en oppervlakken, van fijn hout tot rustieke structuren. Alle decors zijn individueel en dus een prima basis voor een eigen interieurstijl voor iedere generatie. Dat geldt ook voor de nieuwe tegels in een aantrekkelijke loftlook, die met zes kleurschakeringen tussen licht beige en krachtig zwart zorgen voor een modern accent.

Ontdek onze nieuwe collectie nu in de Design Studio Live. My room of vind het favoriete decor in de floor finder van Objectflor!

Meer informatie:
Objectflor - Expona Living
info@objectflor.de
www.objectflor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven