Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerpster Theresa Rand over haar nieuwe Eli collectie:

"Ik wilde iets maken dat lang meegaat"

Stevig, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. De nieuwe Eli collectie is het meubeldebuut van ontwerpster Theresa Rand voor blomus. De in Europa geproduceerde serie is gemaakt van massief FSC-gecertificeerd eikenhout en bestaat uit een bank, een barkruk, een voetenbank en een klassieke kruk die ook dienst kan doen als bijzettafel. Eli is ontworpen om multifunctioneel te zijn.


Ontwerpster Theresa Rand en rechts meubel Eli.

Eli
De robuust ogende vormen met afgeronde hoeken zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je nieuwe favoriete meubel een leven lang meegaat. Theresa Rand: “De verschillende stukken van de collectie zijn zowel praktisch als veelzijdig, hun gladde oppervlakken en ronde vormen zijn zowel visueel als fysiek geruststellend. Ik wilde iets maken dat lang meegaat, zowel in kwaliteit en materiaal als in het ontwerp zelf.”



Theresa Rand
De in Duitsland geboren ontwerpster Theresa Rand, die werkt vanuit haar studio in Kopenhagen, is een begrip in de esthetische wereld van het Duitse interieurmerk blomus. Bekende items van haar zijn onder meer de elegante servieslijn Ro en de slanke, vrouwelijke bestekset met de naam Maxime.

Meer informatie:
blomus
www.blomus.com

Publicatiedatum: