Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Investeringsgroep neemt leverancier van premium bedden over

Een leverancier van premium bedden, dat onder andere in De Woonindustrie een showroom heeft, is overgenomen door Investeringsgroep Waterland Private Equity (Waterland). De transactie zal naar verwachting worden afgerond in het eerste kwartaal van 2022 en is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuring door de Duitse regelgevende instanties; geen verdere financiële details zijn vrijgegeven. 

Het gaat om het Duitse bedrijf RUF|Betten. De verkoper is Nord Holding. Het huidige management van RUF blijft actief binnen de bedrijven in hun gebruikelijke functie. De transactie zal naar verwachting worden afgerond in het eerste kwartaal van 2022 en is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuring door de Duitse regelgevende instanties; geen verdere financiële details zijn vrijgegeven.



RUF|Betten, gevestigd in de stad Rastatt in Baden-Württemberg, werd opgericht in 1926 en heeft momenteel ongeveer 200 medewerkers. RUF heeft een uitgebreid aanbod van boxspringbedden en gestoffeerde bedden en betrad in 2021 de markt voor slaapbanken. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 30.000 bedden. Het gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van stationaire meubelen.

De jaaromzet van de groep bedraagt ​​60 miljoen euro. Met de steun van de nieuwe eigenaar en buy-&-build-investeerder Waterland wil de groep haar succesvolle groeitraject voortzetten en op middellange termijn verder versnellen door middel van strategische acquisities. De focus ligt op verdere internationalisering en uitbreiding van de direct-to-consumer divisie.

Meer informatie:
RUF|Betten
www.ruf-betten.de

Publicatiedatum: