Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bora Professional 3.0: schone lucht in de keuken

Bora zet zich al tien jaar in om keuken te veranderen met haar kookveldafzuigsystemen. De traditionele afzuigkap werd vervangen door onbeperkte ontwerpvrijheid, vrij zicht, stille kookervaringen én schone lucht. Bora laat kookdampen, -geuren en vetdeeltjes namelijk niet eerst opstijgen, maar zuigt deze direct af waar ze ontstaan: bij het kookveld, recht uit de pan of grill.



Strak design gaat hand in hand samen met de hoogwaardige materialen en technieken bij de Bora Professional 3.0. Het designhoogtepunt van Bora Professional 3.0 is de discrete bedieningsknop van zuiver roestvrijstaal met zwart glazen front en touch-oppervlak met een scherp leddisplay. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale touch-oppervlak aan te raken.

Bora Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel individueel volgens de wensen en behoeften van de klant kan worden samengesteld. Er is een uitgebreide keuze aan kookvelden – van inductie tot gas of het Tepan kookveld – die allemaal vrij met het afzuigsysteem kunnen worden gecombineerd. Dankzij zijn unieke en exacte temperatuurregeling biedt het Tepan kookveld daarbij de beste prestaties. De temperatuur kan exact worden ingesteld en in minder dan vijf minuten opwarmen tot 250 °C, dit bespaart tijd en energie. De beschikbare kookvelden en kookzones zijn met 54 cm extra groot, waardoor ze maximaal kunnen worden benut en voor voldoende kookruimte zorgen, zelfs bij grote pannen.

Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. In uitgeschakelde modus is het systeem volledig gesloten. Het afzuigvermogen wordt onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces. De stille motor zorgt ervoor dat de afzuiging ook op hoge vermogensniveaus weinig geluid maakt. Onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen en mogen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden heeft.

Meer informatie:
BORA
www.bora.com

Publicatiedatum: