Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inkoopdagen Meubelhart Beusichem verplaatst

De inkoopdagen van Meubelhart Beusichem worden verplaatst. Dat laat woordvoerder Victor Bockweg weten. Hij en alle andere betrokkenen achten het niet verstandig om de voorjaarsinkoopdagen op 7 en 8 + 14 en 15 februari door te laten gaan. "We hebben deze  verzet naar eind maart, begin april! Om precies te zijn: 28-29 maart en 4-5 april." 

"Winkeliers mogen weliswaar hun winkels weer onder voorwaarden openen, zij zullen zich de komende tijd met name willen bezighouden met omzet maken. 
Detaillisten hebben te lange tijd hun winkels geforceerd dicht moeten houden, waardoor zij flinke achterstanden hebben opgelopen.
De bereidheid tot beursbezoeken en inkopen zullen daardoor minder zijn, zoals zij zelf aangeven en wij als beursorganisatoren ook niet van hen mogen verwachten.

Met de Pasen in zicht op 17/18 april zullen wij er voor die tijd met meer kansen een feestelijke manifestatie van kunnen maken", aldus Victor.


Bekijk hier de fotoreportage van de vorige editie.