Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Gesprekken in teken van o.a. Whoppah en Vakbeurs Trendz

Interieur Talk vol met bekenden uit de branche

Iedere maandag host interieurontwerper Mark Timo de wekelijkse Interieur Talk om 12.00 uur op Clubhouse voor de (startende) interieurprofessional. Al meer dan 1000 interieurprofessionals zitten bij De Interieur Club op Clubhouse. Met iedere week inspirerende gasten. Ook de komende weken staan er weer bekenden uit de interieurwereld op het programma. Mark licht ze toe:


Mark Timo, medeoprichter van De Interieur Club.

17 januari - Vandaag om 12.00 uur
"In deze Interieur Talk hebben wij deelnemers van het tv programma op SBS6: Interieurtalent gezocht met VTwonen. Kim Wiebring en René Kemper zijn te gast, zij gaan vertellen over hun ervaringen en wat hun plannen zijn in de interieurwereld! Met cohost interieurfotograaf Gertrude van den Brink."

24 januari
"Wij gaan het hebben over vintage. Wat is nou vintage en hoe zorg je ervoor dat jij niet teveel betaald? En ook hoe jij vintage kan toepassen in jouw projecten. Te gast is Evelien Remmelts van Whoppah. Whoppah is dé online marktplaats voor vintage designmeubels en kunst." Met cohost Krista van Oudheusden van AtKris Studio.


Evelien Remmelts van Whoppah en Nicky van den Berg van Vakbeurs Trendz.

31 januari
"Vakbeurzen, waarom is het belangrijk hier bij te zijn? Veel vakbeurzen zijn afgelast maar zodra het weer kan moet jij als interieurprofessinal erbij zijn, waarom? Nicky van den Berg van Vakbeurs Trendz is onder andere te gast."

7 februari
"Betere interieurfoto’s meer omzet? Interieurfotograaf Gertrude van den Brink host deze Interieur Talk. Zij gaat jou een uur lang inspireren en tips & trics delen hoe jij zelf betere foto’s kan maken. Gertrude is expert bij De Interieur Club en geeft in maart de online cursus interieurfotografie met je smartphone."

Bekijk hier de gehele agenda, met aanvullende informatie over De Interieurclub.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven