Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Businesscoach Jenny Rood: "Wat maakt jou uniek in de interieurbranche?"

Afgelopen maandag werd er in de podcast Interieur Talk, die inmiddels online staat, gesproken over het onderwerp: heb jij jouw niche al gevonden? Een onderdeel van ondernemen welke ook duidelijk terugkomt in het coachingstraject van Jenny Rood.
 
Jenny Rood is bij De Interieur Club businesscoach voor de (startende) interieurondernemer en zij co-host regelmatig Interieur Talk op maandag. Het volgende online coachingstraject begint 31 januari met een toffe groep ambitieuze interieurondernemers.



Waar ben jij echt goed in? 
"Een van de stappen van een succesvolle start is het vinden van dat onderdeel binnen het interieurvak waar jij echt ontzettend goed in bent en wat je totaal geen moeite kost. Het zijn die dingen die je uren of soms wel dagenlang kunt doen zonder dat het je verveelt of energie kost.
 
Als je ontdekt waar je bijzonder bedreven in bent, heb je echt goud in handen voor je bedrijf. Als je dit stukje namelijk gaat inzetten in je onderneming kun je echt enorme waarde gaan bieden in het leven van je klanten zonder dat het je veel energie of moeite kost", legt Jenny uit in haar blog.

Meer plezier in ondernemen 
"Het zal je ook zelf veel meer plezier gaan geven in wat je doet, en je zal er bovendien ook veel zelfvertrouwen door krijgen over wat je doet binnen je bedrijf en wat je aanbiedt aan je klanten. Als jij weet wat je uniek maakt en je daar volledig op gaat richten, kun je het meeste waarde bieden aan de mensen die dat nodig hebben. Het vormt de fundering van je bedrijf omdat je jouw bijzondere bedrevenheid in kunt gaan zetten in je aanbod, je marketing, je planning etc.
 
Daarnaast is het belangrijk dat je de onderdelen los gaat laten die je juist wel veel tijd en moeite kosten om te doen. Schrap ze helemaal uit je plannen of zorg dat je dit gaat uitbesteden."
 
Eye-opener
"Voor de deelnemers van de coachingstrajecten is dit een enorme eye-opener: je kunt jouw diensten binnen het interieurvak helemaal op je eigen kwaliteiten inrichten en het vak hoeft er niet zo uit te zien zoals je het geleerd krijgt op de opleiding of zoals je bij veel andere interieurprofessionals ziet. Hoe mooi is dat? Dat je alleen maar de dingen doet waar je goed in bent en die je energie opleveren in plaats van die je leeg zuigen."

Lees hier de hele blog van Jenny Rood.

Coachingstraject Build Your Interior Business
Voor de mensen die meer willen leren over hoe je vanuit je ideaal een bedrijf kunt bouwen met impact en succes, kan er een vrijblijvend ZOOM gesprek ingepland worden met Jenny.

De podcast van De Interieur Club over: heb jij jouw niche al gevonden? is terug te luisteren via de website van De Interieur Club en via verschillende podcastkanalen.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: