Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FSC certificering voor De Projectinrichter:

"We veroordelen illegaal gekapt hout"

Recentelijk is De Projectinrichter getoetst door SKH. Besloten is dat zij voldoet aan de door de FSC gestelde criteria volgens FSC-STD-40-004 V3-0. "We zijn dan ook erg trots te melden dat we in het bezit zijn van het FSC certificaat met certificaatnummer: SKH-COC-000652", laat het bedrijf weten in een persbericht.



Met dit certificaat garandeert De Projectinrichter dat de leveranciers en onderaannemers zich houden aan de regels omtrent verantwoord bosbeheer, houtkap- en houtverwerking. Zij veroordelen en (helpen) voorkomen dat illegaal gekapt en verwerkt hout bij onze klanten terechtkomt. Bij Europese Aanbestedingen wordt met toenemende frequentie gevraagd om een dergelijk certificaat, zodat er met duurzaam geproduceerde meubels wordt ingericht.

Kwaliteitsmanager Jos Jonker geeft aan dat, samen met een team van collega’s van De Projectinrichter, er een handboek tot stand gekomen is waarin alle aspecten beschreven staan. "Het certificaat heeft een geldigheidsduur van vijf jaar en elk jaar wordt De Projectinrichter, net zoals bij onze ISO 9001 en 14001 certificaten, getoetst of we nog voldoen aan de op dat moment geldende normen."

Meer informatie:
De Projectinrichter
088-650 12 34
info@deprojectinrichter.com
www.deprojectinrichter.com

Publicatiedatum: