Nieuwe SieMatic SLX Ceramic wint award Excellent Product Design

De nieuwe SieMatic SLX Ceramic is met de German Design Award 2022 winnaar in de categorie Excellent Product Design. De internationale jury, bestaande uit 37 designexperts uit tien verschillende landen, bekroont excellent design dat zowel baanbrekend is als zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie.

De German Design Award is de hoogste prijs die door de Duitse Raad voor Vormgeving wordt uitgereikt. Erkend op en invloedrijk over de hele wereld is het een van de meest gerespecteerde prijzen op het gebied van industrieel ontwerp. Het is voor de tiende keer dat de German Design Award toonaangevende designtrends onderscheidt en bij een breed publiek bekend maakt. Elk jaar worden uitmuntende bijdragen aan productdesign, communicatiedesign en architectuur geselecteerd.SLX Ceramic
De greeploze SieMatic SLX met fronten en werkbladen van robuust keramiek is ideaal voor open, easy-living keukenontwerpen die voldoen aan de hoogste designstandaards. De indrukwekkende, natuurlijk ogende marmering loopt precies over in de uitsparingen tussen de praktische uittrekelementen. SieMatic heeft een breed assortiment keramische afwerkingen beschikbaar, van subtiel tot expressief. De led-verlichting in de horizontale en verticale greeplijsten laten het lijken of het delicate SLX werkblad zweeft, en geeft de hele keuken een subtiele en bijzondere sfeer.

"Sinds de lancering in 2019 was en is de SieMatic SLX een internationaal succes dat zowel designjury's, architecten als eindklanten overtuigt. Een van de redenen hiervoor is de enorme mate van variatie als basis van de ontwerpfilosofie. Of het nu een Scandinavisch ontwerp in minimalistische wittinten, dan wel een sterk contrasterende expressieve orkestratie is van warme houttinten en koel roestvrij staal: met zijn heldere lijnen en brede scala aan varianten, materialen en kleuren durft deze keuken elke architectonische uitdaging aan en vervult hij zijn rol als het hart van de leefruimte." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.Designprijzen 
Tot nu toe heeft de SieMatic SLX al vier top-designprijzen gewonnen: de ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior Best of the Best, de iF Design Award 2020, de Red Dot Design Award 2020 en de German Design Award 2021. Het SieMatic design- en technologieteam is verheugd dat de extreem uitdagende ontwikkeling van een SLX in keramiek nu is erkend met de German Design Award 2022.

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven