Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel in vloer- en tafelkleden, traplopers en -roedes naar Expo Beusichem

"Voor de late beslisser hebben we nog een kant-en-klare stand op goede locatie"

Eurogros heeft een showroom betrokken in Expo Beusichem. "Een team van de groothandel in vloerkleden, tafelkleden, traplopers en traproedes is vol enthousiasme bezig een prachtige stand te bouwen", laat Victor Bockweg weten. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële belangen van Expo Beusichem. En biedt binnen de Expo Hallen nog verschillende interessante stands aan.  


"Om de routing bij Expo te verbeteren hebben wij bovendien de doorsteek van de oude Meubitrendstand naar het andere deel van hal 3 weer opengemaakt (zie foto)", vult Victor aan.

Volgens Victor is er voor de late beslissers door die doorstek een zeer interessante kant en klare stand ontstaan op een goede locatie! "Verlichting, vloerbedekking, wanden, de hele stand is compleet, er hoeven alleen nog maar meubelen in gezet te worden."

Geïnteresseerden mogen zich melden om nog aan de voorjaarsinkoopdagen te kunnen deelnemen bij Expo Beusichem, onderdeel van het Meubelhart Beusichem.


Victor Bockweg, met rechts de pui van Expo Beusichem.

Meer dan 7.000 vierkante meter aan expositieruimte heeft Expo Beusichem tot haar beschikking. Inmiddels is meer dan de helft verhuurd aan bedrijven als Mecam, Neo Style, W&W meubelindustrie, Wiemann, Van der Drift en Theuns. Ook I-Catchers is er te vinden. Het is een internationaal aanbod in het midden- en middenhoog segment van de markt, aldus Victor.

Expo Beusichem is gelegen in het hart van Meubelhart Beusichem, met veel vrije parkeerruimte en op loopafstand van de Blaauwendraad showrooms, die de andere helft van Meubelhart Beusichem vertegenwoordigen. "In ongedwongen sfeer worden hier tweemaal per jaar inkoopdagen georganiseerd", vervolgt Victor. "Het is goed toeven in Beusichem, waar zowel Nederlandse als Belgische winkeliers ons alle jaren goed weten te vinden!"

De kreet De handel staat in Beusichem dekt volgens nog altijd volop de lading. "Consumenten zal je in Beusichem niet zien. Op andere locaties heeft dat nogal eens tot problemen geleid. En dat willen we niet. De professionele bezoekers worden hier netjes ontvangen en geregistreerd."

Expo Beusichem heeft in zijn algemeenheid voor actieve agenten, handelaren en fabrikanten showrooms te huur. "Dan gaat het om ruimtes vanaf 50 m2 tot wel 1000m2. In overleg bieden die zéér veel mogelijkheden, ook op maat gemaakt."



Eurogros
Nieuwkomer Eurogros levert naar eigen zeggen 'sfeermakers'. "De collectie wordt door ons samengesteld uit het aanbod van nationale en internationale leveranciers. Naast onze eigen collecties leveren we ook exclusief het merk Stairrods, bestaande uit luxe traproedes en steunen van degelijke kwaliteit."

Voor informatie en reserveringen:
Expo Beusichem
Victor Bockweg
06 51824357
vbockweg@ziggo.nl