Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nobia neemt online keukenmerk over

De Zweedse keukenfabrikant Nobia heeft een overeenkomst getekend voor de overname van een eveneens in Zweden gevestigde bedrijf dat keuken- en opbergproducten zoals fronten, handgrepen en poten ontwerpt en verkoopt. Sinds de oprichting in 2013 heeft Superfront, om dat bedrijf gaat het, een hoge mate van naamsbekendheid opgebouwd, voornamelijk door digitale marketing, met een sterke focus op design en duurzaamheid. De netto-omzet in 2021 bedroeg ongeveer SEK 65 miljoen (6,31 miljoen EUR) met een operationele marge met dubbele cijfers. De producten worden in heel Europa bijna uitsluitend online verkocht.


Foto: Superfront

“Met de overname van Superfront versterken we onze digitale marketing en online verkoop in heel Europa en krijgen we verdere toegang tot de aantrekkelijke markt voor keukens. Superfront staat bekend om zijn design met een sterke focus op duurzaamheid en zal een goede aanvulling zijn op de Nobia-portfolio”, aldus Jon Sintorn, President en CEO van Nobia.

“Superfront is een succes sinds het bedrijf acht jaar geleden werd opgericht en we zijn erg blij met wat we tot nu toe hebben bereikt. Nu we de volgende ontwikkelingsfase ingaan, zijn we verheugd om ons bij Nobia aan te sluiten, wat ons de omvang en expertise geeft om het bedrijf in heel Europa te laten groeien", aldus Monica en Mick Born, oprichters van Superfront.

Superfront zal vanaf medio januari 2022 worden geconsolideerd in de regio Centraal-Europa.

Bron: Moebelmarkt

Publicatiedatum: